fbpx

Любовта, която заслужаваш

Заслужаваш някой, който не само те кара да се чувстваш добре, но и който те прави по-добър човек.

Той ще те подкрепя и винаги ще е до теб. Когато изгубиш мотивация и надежда, той ще ти покаже, че можеш да постигнеш всичко.

Заслужаваш някой, който ти е верен, за когото ти си единствената. Някой, който те кара да се чувстваш специална.

Той ще поставя случайно бележки между страниците на книгите, защото знае, че това ще те накара да се усмихнеш. Ще ти се обади в 2 часа през нощта, само за да чуе гласа ти.

Ще пропътува колкото е нужно, само за да те види за 5 минути, защото му липсваш.

Ще ти подари букет кали без причина, защото знае, че ги обичаш.

Момиче, заслужаваш да бъдеш нечий осъзнат избор, а не опция, нито резерва. Когато е с теб, трябва да е, защото той е пожелал, защото те е обикнал истински. Той ще те приеме такава, каквато си с всички твои хубави черти, но и с всички недостатъци.

За него ти ще си приоритет. Винаги ще бъде там, до теб, особено когато имаш нужда от него. Той ще те печели всеки ден, защото любовта не е даденост.

Заслужаваш някой, който не се страхува да ти покаже, че все още има рицари и ще се бори за любовта ти. Ще отваря вратите за теб. Ще ти помага, ще те води на романтични вечери, ще ти прави мили изненади. Винаги ще ти дава якето си, когато навън е студено. Ще държи ръката ти и ще се държи с теб като с истинска дама, защото самият той е джентълмен.

Момиче, ти заслужаваш човек, който те обича безусловно. Той ще те гледа в очите и ще те убеди, че ти си най-красивата на света.

Въпреки че ще знае, че не си съвършена, той ще те накара да се чувстваш такава всяка една секунда.

И ако все още не вярваш, повярвай! Ти заслужаваш някой, който ще те прави истински щастлива. И когато го намериш – пази го, обичай го, уважавай го!

Close