fbpx

Любовна изненада за една зодия на 28 януари

Овен

Този понеделник можете да разчитате на допълнителен доход. Най-вероятно ще се случи, след като ваш познат ви върне сума пари, която сте му дали преди време.

Телец

Очаква ви спокоен ден. Чувствата ви ще са защитени. Използвайте тишината, за да се справите с по-трудните служебни задачи.

Близнаци

Днес някой ще се опита да ви натъжи, а е много вероятно самите вие да изберете меланхолията пред оптимистичния поглед върху нещата. Това няма да е добро извинение за неуспеха ви.

Рак

Днес може да се почувствате засегнати, но ако се замислите няма за какво да протестирате. Просто бъдете честни със себе си и останалите.

Лъв

През този ден следвайте рутината и добрите стари правила. Сега не е моментът да променяте нещо, колкото и да ви се иска. Бъдете търпеливи.

Дева

Днес ще имате подкрепата на Съдбата за делата ви. Опитайте се да мислите далновидно, за да може да има по-дълготрайни благоприятни последици за вас.

Везни

Това е ден, в който да помислите за своята почивка. Не се съобразявайте с това, че е едва началото на годината. Послушайте душата и тялото си.

Скорпион

Това е ден за разчистване – в буквален и преносен смисъл. Ако не разполагате с достатъчно време, вие преценете с какво да започнете.

Стрелец

Това е добър ден за намиране на всичко, което преди не сте могли или ви е било трудно. Започнете с най-трудното, за да си осигурите предимство.

Козирог

Този понеделник пестете силите си. Изберете си само една тема, по която да се ядосвате. На останалата част от живота намерете сили да се радвате.

Водолей

Този понеделник близките ви ще имат нужда от вас. Сега е време да покажете лоялността си и по спорни въпроси. Съчувствието не изисква голямо усилие.

Риби

Това е ден, в който да затворите очите си за проблемите на другите. Време е да се научите за сте егоисти. Бъдете своя най-верен защитник.

Коментирайте във Фейсбук
Close