fbpx

Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 17 юли

Овен

Този вторник си поставете по-високи цели за изпълнение. Не само, че ще можете да ги постигнете, но и ще надскочите себе си. Вечерта напълно заслужавате да отпразнувате постигнатото.

Телец

Днес не се опитвайте да избягате от себе си. Колкото и да се въртите и сучете все в една посока ще ви дърпа. В един момент ще се уморите и пак ще се окажете там, където искате.

Близнаци

Денят ще ви предложи занимания повечето, от които до момента не сте познавали. Не бъдете прекалено подозрителни. Със сигурност поне една от дейностите ще ви стане любима.

Рак

Денят ще ви отведе в неподозирани посоки. Толкова сте отегчени, че никой няма да ви обвини ако пожелаете да се откъснете от рутината. Следвайте единствено собствените си желания и почивайте, колкото ви е необходимо.

Лъв

Този ден може да преоткриете стар приятел. На бял свят ще излязат някои тайни или ваши заблуди. Ще разберете, че сте действали неправилно, но всичко може да се оправи към по-добро!

Дева

Този вторник ще се убедите, че не е толкова лошо понякога да изненадвате хората около себе си. Проявете симпатии към нещо, към което сте били резервирани. Ще учудите не само останалите, но и себе си.

Везни

Този вторник се пазете от емоциите си. Понякога хубавите неща са само във вашата глава. Най-добре си останете у дома и се отдайте на любимото си изкуство. Резултатът ще бъде повече от прекрасен.

Скорпион

През този ден не забравяйте приятелите си. Много е важно да откликнете на зов за помощ. От вас ще се искат само няколко думи за успокоение и увереност – нищо повече.

Стрелец

Сутринта ще получите важно обаждане и много добра новина, която обаче ще размести всичките ви планове. Ще ви е наистина трудно да решите какво да направите. Все от нещо ще трябва да се лишите.

Козирог

Този вторник ще имате възможността да представите най-добрата част от себе си. Ще имате и сцена и публика. Не се колебайте да блеснете, само както вие можете!

Водолей

Днес може да срещнете другото си Аз в лицето на нов приятел. Обвързаните представители на знака да не прибързват с крайните изводи. Често това, което бързо се пали, също така бързо и изгаря.

Риби

Днес наблегнете на нешлифованата част от характера ви. Ще трябва да разкриете част от нея на партньора си. Все пак не се събираме само за добро. Не се притеснявате за реакцията.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close