fbpx

Любовна изненада за една зодия в хороскопа за 19 май

Овен

Този петък си отваряйте очите на четири. Може да пропуснете изключителна възможност да се позабавлявате, както никога до сега. Допустимо е да поемете умерен риск.

Телец

Този петък е добре да бъдете верен съветник на човек, към когото изпитвате симпатии, макар да го познавате от скоро. Никога не е лошо да направите нещо добро.

Близнаци

Това е ден за движение. Направете си една дълга разходка и намерете време в графика си повече такива събития.

Рак

Това е ден за служебен успех. Поискайте си повече, отколкото мислите, че заслужавате и ще бъдете приятно изненадани.

Лъв

Почивката ви днес може да започне по-рано. Ако се чувствате отпаднали не се колебайте да съкратите работния ден и съботата да започне още вечерта.

Дева

Това е ден за признания. Половинката ви отдавна очаква някои думи от вас. Хубаво е да ги докажете и с действия.

Везни

Денят е успешен за големи покупки, които планирате отдавна. Много вероятно е да получите повече, отколкото сте очаквали от продукта.

Скорпион

Денят обещава запознанство. Бъдете естествени. Така или иначе ще се представите в цялата си светлина- колкото по-рано, толкова по-добре.

Стрелец

Това е ден за смяна на посоката. Бъдете нащрек за подводни камъни, там където ви обещават лесно начало.

Козирог

Това е ден за откриване на нови хоризонти. Не се колебайте да си поставите нови цели, макар да ви изглеждат недостижими.

Водолей

Това е ден за надскачане на самите вас. Действайте така, сякаш никой не ви гледа. Само така ще се представите с пълните си ресурси.

Риби

Това е ден за релакс. Ще имате много работа и само спокойното приемане на нещата ще ви помогне да се справите с всичко. Вечерта си легнете по-рано.

Close