fbpx

Любовен хороскоп за месец ДЕКЕМВРИ

Най-празничният, вълшебният и топлият празник в най-студеното време от годината. Декември е месец, в който всичко е възможно, в който мечтите се сбъдват и хората намираш всичко онова,  което са търсили през цялата година. Представяме ви кратък любовен хороскоп за месец декември.

Овен

Настойчивост е ключовата дума за вас през месец декември. Дори на мнозина да им се струва, че усилията, които влагате са безплодни, вие не спирайте да действате, в насоката, която сте поели. Ако едно сърце не може да бъде покорено с думи, тогава със сигурност действията ще ви помогнат. Очаква ви смайваща връзка, ако успеете.

Телец

Най-хубавите едни тепърва предстоят. Любовта е само на крачка разстояние, а вие вече може и да се досещате с кого. Не спирайте да вярвате, да се борите и да мечтаете, защото истинската любов се случва само веднъж в живота и може би вашето време е точно сега…

Близнаци

Подаръци, изненади, романтични вечери и купища добрини от човек, на когото много държите. До края на другата година ви очаква нещо незабравимо, ако успеете да се справите с любовните предизвикателства на декември. Очаква ви щастие!

Рак

Бъдете търпеливи и отворете очите си, защото има човек, който много иска да бъде с вас, но вие никога не сте го виждали в тази светлина. Ако вече си имате половинка трябва да знаете, че тя ще ви зарадва с новина, която чакате от много дълго време.

Лъв

Къде на шега, къде наистина, тези които нямат партньор, ще се влюбят шеметно няколко дни преди края на годината. Не сте очаквали, че някой може да ви плени толкова бързо. Обвързаните трябва да предприемат по-сериозна крачка или да очакват такава крачка от половинките си… може би пръстен под елхата!

Дева

Нови трепети ще завладеят сърцето ви и ще ви накарат да летите от щастие. Оставете се на вълната на любовта и ще видите, че да обичаш не е толкова страшно, колкото изглежда. Обвързаните ще имат малко трудности, които обаче ако успеят да преборят, ще бъдат по-силни от всякога.

Везни

Ако все още не сте срещнали своята половинка, за тези от вас, които ще срещнат някой през декември, това ще бъде вашият партньор до живот! За всички, които вече са обвързани, помислете дали не е време да минете на следващото ниво, защото по всичко личи, че това е човекът за вас.

Скорпион

Малко объркване, малко повече емоции и цял куп изненади очакват Скорпионите през последния месец от годината. Обвързаните ще бъдат под истински стрес, защото очакват нещо да се случи и не знаят дали ще го получат. Ако почакате, без да повдигате въпроса, шансът е много по-голям. Необвързаните могат да се огледат за човек на работното място, който не са забелязвали досега.

Стрелец

Бъдете смели и действайте, защото любовта идва само веднъж. Ако не предприемете сериозни мерки до края на годината, ще изпуснете златен шанс, който може да е вашият билет за вечно щастие. Обвързаните могат да се радват на спокойствие и един нов етап от връзката си, за който ще разберат още в началото на следващата година.

Козирог

От опит глава не боли! Дайте шанс да желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

Водолей

Месецът на романтиката. Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно.

Риби

Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема, от която трябва да намерите изход и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. Послушайте сърцето и разума си. Ако не са на едно мнение, не е сега моментът да решавате.

Прочети още : Actualno.com

Close