fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 6-7 октомври

Овен

Романтиката ще заеме своя връх през този уикенд. Възможно е вълненията ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност ще бъдат водещи.

Телец

За тези обвързани представители на зодията, които мечтаят за нов дом, през почивните дни мечтите им може и да се сбъднат. Друга възможност е да заживеете под един покрив с любимия човек, да направите заедно успешна инвестиция. Всичко ще се случва с лекота.

Близнаци

Тривиалните въпроси няма да занимават вас и половинката ви. Разговорите, които ще проведете, ще са задълбочени, интересни, важни за вас. Ако е необходимо да се правят някакви компромиси, то те ще са и от двете страни, но ще се случат след смислен диалог.

Рак

Ще бъдете по-дълбоко осъзнати по отношение на отговорностите към половинката и връзката си. Бързо ще осъзнаете, че партньорът ви си заслужава всички жертви, които трябва да направите във връзката.

Лъв

Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато осъзнаеш, че можеш да разчиташ на любимия човек за всичко. Ще откриете много нови положителни черти в любимия човек.

Дева

Ще достигнете до някои истини и ще оцените нещата реалистично. Бъдете честни пред себе си за чувствата, които изпитвате. Ако все още сте твърде предпазливи в новата си любовна връзка, време е или да отговорите с емоции на отсрещната страна, или да прекратите взаимоотношенията.

Везни

През тези дни някои от представителите на зодия Везни ще се нуждаят от приятелски съвет за любовта. Чувствате се объркани и не знаете по кой път да поемете. Доверете се на безпристрастното мнение.

Скорпион

Наясно сте с това какво искате да постигнете в кариерата. Няма да ви липсват комплименти и насърчаващи думи от половинката, но не забравяйте, че този успех дължите и на нея. Обърнете внимание и на романтиката.

Стрелец

Подкрепа от любимия човек ще получат и родените под знака на зодия Стрелец. Той не само разбира вашите морални убеждения, но вероятно се придържа също към тях. Това ще ви накара да усетите връзката помежду ви по-силна.

Козирог

Използвайте всяка възможност, за да бъдете с любимия човек и да се отдадете един на друг. От друга страна е възможно да направите общи инвестиции, но бъдете предпазливи.

Водолей

Една ваша мечта е на път да се сбъдне благодарение на подкрепата на любимия човек. Очакват ви щастливи почивни дни в сектора на любовта.

Риби

Любовният ви живот ще бъде спокоен, изпълнен с положителни емоции. Ще имате желание да помагате на другите, а това ще ви накара да се почувствате още по-щастливи.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close