fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 23-24 юни

Овен

Опитайте се да намерите някакъв баланс, защото личното ще надделява над партньорството. Откровен разговор може да доведе до стари и неразрешени проблеми, които е време да изчистите.

Телец

Ще имате възможност и да разгърнете емоциите си, ако по някакъв начин сте ги задържали в себе си. Очаква ви една хубава седмица в любовно отношение.

Близнаци

Промените в социалния ви живот може да предизвикат по-голямо объркване в любовния ви такъв. През главата ви ще минават мисли за раздяла или изневяра.

Рак

Бъдете внимателни в комуникацията, защото бъдещето на вашата връзка е застрашено. Време е да изгладите недоразуменията.

Лъв

Няма да се случва нищо интересно на любовния фронт през новата седмица. Чувствате се спокойни, но без някакви емоционални възходи и спадове.

Дева

През тези дни ще ви вълнуват финансови въпроси. Идеите на вашата половинка по отношение на общите ви спестявания или харчове могат да предизвикат конфликти.

Везни

Опитайте се да бъдете по-търпеливи и да проявите разбиране към половинката си. Един романтичен ден само за вас може да балансира взаимоотношенията ви.

Скорпион

Не оставяйте недоизказани думи. Запазете добрия тон и най-вече опитайте се да бъдете по-романтични.

Стрелец

Любовният ви живот ще върви гладко през тези дни, но само ако го запазите за себе си и партньора. Не споделяйте лични въпроси, дори с близки приятели.

Козирог

Ще ви се разкрие чудесна възможност да излеете чувствата си пред любимия човек. Най-хубавото е, че той ще отвърне положително на вашите трепети.

Водолей

Чувствате се така, сякаш не споделяте едни и същи гледни точки с половинката си. Ще трябва да направите компромиси.

Риби

Обвързаните Риби ще бъдат развълнувани от финансови въпроси. Ще се наложи да вземете трудно решение.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close