fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 23-24 февруари

Овен

Ако напоследък сте били по-тихи и сте задържали емоциите в себе си, това ще се промени главоломно. Ще изпитвате желание да говорите за вашите нужди и да разпитвате за тези на половинката.

Телец

Може би сте имали определени очаквания от почивните дни, които обаче няма да имат нищо общо с реалността. Не е изключено да преминете през редица разговори, за да изясните отношенията си.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат възможността да дадат втори шанс на това, което не са могли да осъществят през седмица. Това може да е обещание за вечеря навън, кино или страстна нощ.

Рак

На дневен ред имате страшно много отговорности и нямате особено желание за любовни забавления. Поговорете с половинката, обяснете, че сте натоварени и помолете за прошка.

Лъв

Възможно е с половинката да преминавате през труден период, в който ще липсва романтика. Не се притеснявайте, ако интимността също страда. Съвсем скоро е изгрее слънце и на вашата улица.

Дева

Финансови въпроси ще помрачат настроението ви. Заедно ще успеете да намерите по-лесно решения, затова не забравяйте да говорите.

Везни

Ще усетите голям напредък в отношенията с любимия човек, сякаш сте „ремонтирали“ всички куцащи неща в отношенията ви. Не крийте нищо един от друг и накрая ще се почувствате много по-леко.

Скорпион

Искате романтика и емоции, но пък трябва да затегнете бюджета и разходите. Опитайте се да бъдете по-креативни, без да се налага да харчите много, за да създадете неповторими спомени.

Стрелец

Вашият любовен живот ще бъде фокусиран във всички посоки, само не и в настоящето. Мислите за бившите си партньори, чудите се какво ви е подготвило бъдещето. Опитайте се да останете в настоящето – тук и сега.

Козирог

Обвързаните Козирози ще се вълнуват повече от битовизмите, особено тези, които правят някакви интериорни промени. Хубавaта новина е, че лесно ще взимате решенията, при това в унисон с партньора.

Водолей

Имате желание да направите някаква промяна по себе си – нова прическа или нов гардероб. Не се колебайте, защото и половинката ще остане приятно изненадана.

Риби

Подвластни сте на емоциите от предходната седмица и не можете да се отскубнете от тях, каквото и да правите. Въпреки това, уикендът обещава да завърши щастливо в любовен аспект.

Текст:iwoman.bg

Close