fbpx

Любовен уикенд хороскоп за 21-22 април

Научете какво очаква всяка зодия в романтичен план този уикенд.

Овен

Опитайте се да запазите спокойствие и да не се ангажирате с „човъркането“ в стари рани, само така бихте си спестили разочарования.

Телец

Разумът ще надделява над чувствата, така че ви очаква един не особено наситен с романтика уикенд.

Близнаци

Ако взаимоотношенията ви са претърпели криза, сега ще можете да ги стабилизирате. Вероятно ще се наложи да поемете инициатива за съвместни дела и планове.

Рак

Събитията през уикенда могат да ви предложат пълната гама от емоции – вдъхновяващи, разочароващи, радостни и тъжни, така че нищо чудно тези 2 дни да ви изглеждат натоварени като цяла седмица.

Лъв

Можете да въздъхнете облекчено – през почивните дни ще забележите как климатът във взаимоотношенията ви се затопля, а трудните моменти и неприятните ситуации отшумяват.

Дева

Стресиращи обстоятелства и конфликти в семейството и сред роднините ще помрачават любовното щастие на мнозина от вас.

Везни

Не е изключено да почувствате, че заслужавате повече и ще го демонстрирате със силни емоции и страст.

Скорпион

Уикендът е подходящ момент за обсъждане на финансови планове, крупни покупки или придобиването на собственост. Не бързайте обаче с осъществяването им, особено ако не сте постигнали абсолютно съгласие.

Стрелец

През почивните дни звездите не предвещават за вас ярки събития в любовта и партньорствата, но и по-добре, предвид нуждата ви от уединение.

Козирог

Ако желаете да изясните спорни или неясни въпроси във връзката си, би било разумно да отложите „разследванията“ за през седмицата.

Водолей

Звездите ви обещават страст, романтика и любовни приключения, а това доколко ще ги допуснете в живота си зависи от вашата инициатива.

Риби

Ще се чувствате по-привлекателни от обикновено, а типичната ви харизма едва ли ще остави партньора равнодушен.

Close