fbpx

Любовен седмичен хороскоп за 19-23 март

Ето какво очаква всяка зодия тази седмица в любовен план.

Овен

За вас тази седмица водеща ще бъде комуникацията на всички нива. В любовните отношения ще се разбирате почти на телепатично ниво с партньора, така че няма от какво да се притеснявате.

Телец

Новата седмица обещава много вдъхновение. Въображението ви ще работи на пълни обороти и ще ви поднесе доста интересни хрумвания, които ще зарадват и човека до теб.

Близнаци

Усещанията ви от последните седмици, че скоро ще се случи нещо, са на път да се сбъднат. Предстоят ви нови проекти и срещи с интересни хора, някои от което ще грабнат вниманието ви. Пазете се да не стъпите встрани!

Рак

Ще се чувствате неспокойни, сякаш губите почва под краката си. Колкото и неприятно да ви се струва това усещане, точно то ще ви помогне да излезете от зоната си на комфорт и да откриете колко пъстър може да бъде светът.

Лъв

Тази седмица за пръв път от много време насам ще загърбите гордостта си в името на хармонията и добрите взаимоотношения. Е, малко ще сте разочаровани от факта, че партньорът ви отказва да гали лъвската ви грива „по посока на косъма“, но всичко ще си заслужава!

Дева

Не се обръщайте към миналото, за да не пропуснете шанса си за щастливо бъдеще. Възможно е да срещнете стара любов, която да ви омайва с романтика с изтекъл срок на годност.

Везни

Ако доскоро на любовния фронт е вилняла буря, то през тази седмица ще изгрее слънце. Няма да остане и помен от опънатите до краен предел нерви, а с половинката ви ще сте в повече от прекрасни отношения.

Скорпион

Хич няма да ви се занимава с прозаични и „земни“ неща. Помислете си за 1-2 дни отпуска, които да прекарате в планината с човека, когото обичате. Едно усамотение от светската суета ще ви отрази зареждащо!

Стрелец

На дневен ред ще са въпроси, свързани със създаването на семейство и минаване под венчило. Чувствате се готови да преминете на следващото ниво, но имате колебания относно партньора и дали точно той е човекът, с когото ще прекарате живота си.

Козирог

През тази седмица е добре да подсилите чувството си за хумор и да не се връзвате на закачките на половинката ти. Съдбата явно е решила, че ще е супер да си направи няколко шеги на ваш гръб, така че бъдете готови.

Водолей

Вроденото ви търпение е изправено пред сериозно изпитание. Дали ще преживеете седмицата без да влезете в сериозни конфликти зависи само и единствено от вас и спокойствието ви в напечени ситуации.

Риби

Очертава се прекрасен период за взимане на важни, дори съдбоносни решения. Разбира се, важно е да ги коментирате с половинката, защото ще сте доста несигурни, когато дойде момент за действие.

 

Close