fbpx

Любовен седмичен хороскоп за 11-15 юни

Овен

Обвързаните Овни ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни стъпки. Това може да е промяна, която да доведе до брак или общо съжителство.

Телец

Седмицата ще бъде повече от вълнуваща в сексуално отношение за Телците. Ако имате любим човек до себе си, отдайте се на повече страст.

Близнаци

Важно е да бъдете по-социални, което надали ще бъде проблем за вас. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

Рак

Ако искате да въведете някаква промяна в сексуалния си живот, може да говорите с любимия човек. Оставете срама и притеснението, защото това ще накара и двама ви да се чувствате добре.

Лъв

Комуникацията с партньора ще вземе положителен обрат през новата седмица. Заедно, вие ще бъдете в състояние да разговаряте и обсъждате важни въпроси.

Дева

Периодът е подходящ да се отдадете на вашите скрити желания и да преодолеете физическите граници заедно, за да достигнете ново ниво на интимност.

Везни

Подредбата на звездите ще ви помогне да осъществите някаква промяна в личен план, а половинката ви ще ви окаже своята подкрепа.

Скорпион

Възможно е да се появи трети човек във връзката ви, който да „разбуни духовете“. Важно е да нямате нереалистични очаквания за развитието на тези взаимоотношения.

Стрелец

Възможно е да разберете неприятни истини, което ще ви развали настроението. Бъдете внимателни с приятелския си кръг, не споделяйте твърде много.

Козирог

Любовният живот на Козирозите ще бъде повече от вълнуващ. Дните са подходящи за романтично пътуване или за планирането на такова.

Водолей

С изключение на малките финансови облаци, които ви притесняват, ще имате възможността да се отдадете на романтика.

Риби

Любов, секс и магия! Това показва звездната карта за новата седмица за родените под знака на зодия Риби.

Close