fbpx

Късметлийски ден очаква една зодия на 22 октомври

Овен

Този понеделник помислете добре преди да кажете на някого какво мислите за него. Едва ли думите ви ще променят човека. Най-много да си „спечелите“ враг.

Телец

Потърсете второ мнение по въпрос, свързан с възпитанието на детето. Не забравяйте, че днешното поколение е много по-различно.

Близнаци

Задачата ви днес е да се отпуснете и да помислите с освободено от грижи сърце за бъдещето. Помислете какво може да направите за себе си. Кога сте били на екскурзия за последно?

Рак

Денят ще ви предложи голяма сцена за изява. Вашата единствена задача е да се въоръжите с цялото си самочувствие, именно то ще гарантира успеха ви.

Лъв

Време е да се замислите за почивка. Може да ви се струва, че сега не е моментът, но умората ви подсказва друго. Не се колебайте да си вземете поне седмица отпуск.

Дева

Успешни ще са всички дейности, свързани с образование и комуникации. Важното е да сте отворени към новото. Не си мислете, че знаете всичко, колкото и да сте добри в тази област.

Везни

Красотата на деня ще ви подскаже, че сте на погрешен път. Имате достатъчно време да се върнете на правилната посока. Помислете добре над натрупания опит.

Скорпион

Имате някои основателни съмнения относно партньора ви. Важното е да прецените до колко важни са те за връзката ви. Може би дяволът не е толкова черен

Стрелец

Това е ден, в който ще е успешно търсенето на ново хоби или занимание. Имате излишна енергия и любопитство. Насочете ги в правилната посока.

Козирог

Днес ще имате попътен вятър. Някои дейности вървят прекалено бавно, но това е гаранция, че ще приключат успешно.

Водолей

Не се съмнявайте в способностите си. Преоткрийте дейност, която сте оставили в миналото. Ще се изнендате приятно от резултата.

Риби

Предстои ви активен ден. Не се колебайте да настоявате за по-бързи срокове, в които да се изпълнят дейностите, за да спечелите време.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close