fbpx

Късметлийски ден очаква една зодия на 28 май

Овен

Този понеделник отделете малко време, за да организирате малко събиране в тесен кръг от приятели или посетете такова. Това ще повдигне духа ви и успехът ви ще бъде гарантиран.

Телец

Днес ще усложните живота си без основателна причина. Постоянният дискомфорт ще ви изтощи. Погледнете на нещата по-лесно, нямате причина да се нервите.

Близнаци

През този ден се опитайте да помислите преди да действате, в противен случай може да обидите някой. Контролирайте емоциите си и дишайте дълбоко или излезте на чист въздух, ако усетите, че започвате да се ядосвате.

Рак

Днес проявете великодушие и простете грешките на другите. Но не забравяйте защо са ги допуснали и също така си припомнете своите. Прошката е най-висшето благо.

Лъв

Днес денят ви ще е изпълнен с препятствия. С напредване на времето трудностите ще намаляват. Пазете се от малко познати хора – те могат да ви въвлекат в неприятности.

Дева

Градът ще ви омръзне, тъй като вече ви се струва тесен. Направете си една незабравима почивка далеч от мястото, където живеете.

Везни 

Задължително прекарайте деня в тишина и спокойствие. Ако имате възможност си подарете 1-2 допълнителни почивни дни през идната седмица.

Скорпион

Личните ви отношения ще донесат радост в сърцето ви. Днес ще изразходвате много енергия, за да останете щастливи. Колкото по-малко ви пука за това, какво говорят за вас, толкова по-добре.

Стрелец

Днес ще имате изключителен нюх за пари. Все пак не рискувайте прекалено много и не сключвайте сделки с хора, които не познавате добре и нямате достатъчно информация за тях.

Козирог

Денят не е подходящ за действия, но за сметка на това ще е благоприятен за размисъл. Вечерта очаквайте изненади от страна на хора, от които най-малко сте го очаквали.

Водолей

Днес ще ви се иска да бъдете насаме със себе си и своите чувства и проблеми. Така, обаче рискувате да нараните някой от близките си. Разпределете времето по равно.

Риби

Днес не подценявайте половинката си и по-точно неговите или нейните чувства. Щом сте заедно трябва да се чува гласа на другия, а понякога и да се приема неговото решение.

Close