fbpx

Късметлийски ден очаква една зодия на 22 август

Овен

Днес направете нещо мило за себе си. Подарете си  любим шоколад, който не си позволявате често. Намерете време да останете със себе си и да се разтоварите.

Телец

Днес си задайте въпроса какво точно ви липсва и си го набавете. Натрупването на липса на удоволствия не е полезно и води до непредвидими реакции.

Близнаци

Това е ден, в който да стъпите здраво на земята. Отложете мечтанието за по натам. Сега имате прекалено рационални задачи за изпълнение.

Рак

Денят ще е успешен за уговаряне на условия по договори, а също и в личните отношения. Шансът ви да наложите изискванията си е доста голям, така че настоявайте до последно.

Лъв

Направете анализ на бюджета си. Няма защо да се притеснявате. Каквото и да направите всичко ще бъде наред, така че не хабете нерви и сили. Просто изчакайте.

Дева

Това е ден за изясняване на личните отношения. Половинката ви може да ви изненада със странно желание. Помислете преди да откажете.

Везни

Това е ден, в който да помислите за себе си. Споделяйте както и каквото искате, но гледайте да се разтоварите емоциите, като избирате само здравословни начини за целта.

Скорпион 

Това е ден, в който да се отървете от ваш страх. Разсейването, макар и кратко ще ви подскаже как да постигнете свобода на ума си.

Стрелец

Днес не изневерявайте на себе си. Бъдете сигурни, че това, което ще получите напълно ще отговоря на изискванията. По-късно ще ви бъде трудно да предявявате претенции.

Козирог

Това е ден, в който да помислите за положението си във вашето обкръжение. Не се съдете сурово. Не може да сте съвършени, а и не е полезно.

Водолей

Мнението ви днес ще се цени високо в служебното ви обкръжение. Освен някои удобства това може да ви даде и отговорността за цялостната работа днес, така че действайте внимателно.

Риби

Това е ден, в който да предприемете първата крачка към промяната. Желанието ви ще ви даде необходимите сили. Само започнете.

Коментирайте във Фейсбук
Close