fbpx

Късметлийски ден очаква една зодия на 18 юли

Овен

Тази сряда си отваряйте очите на четири. Може да пропуснете важен детайл, който да ви докара доста главоболия в работата.

Телец

Тази сряда ще се наложи да направите компромиси в името на разбирателството с колегите. Ще дойде момент, в който другите ще трябва да постъпят по същия начин.

Близнаци

Днес не давайте предимство на предразсъдъците при вземането на решения. Може да се окаже, че сте преценили някого неправилно.

Рак

Денят ще ви подари уверение, че сте изключително скъп на важен за вас човек. Заслужава си да отпразнувате случилото се.

Лъв

През този ден може да се появят съмнения в способностите ви. Не си товарете главата с излишни въпроси. Това само ще ви забави.

Дева

Днес не споделяйте страховете си. Много скоро от тях няма да остане и следа, но вие ще загубите много нерви и ценно време, ако им се подадете.

Везни

Постарайте се да бъдете по-открити с половинката си днес. Със сигурност ще има какво да обсъждате и е важно да сте честни.

Скорпион

Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Ако имате някакви съмнения потърсете второ мнение, за да сте спокойни.

Стрелец

Денят е подходящ за пътуване и откриване на нови места. Рутината днес би ви се отразила изключително изнервящо.

Козирог

През този ден ви очаква изненадваща печалба. Не бързайте да се хвалите или да я харчите. Помислете добре как най-добре да използвате парите си.

Водолей

Днес имате големи шансове да повишите авторитета си. Все пак имайте предвид, че славата е като нож с две остриета. От вас зависи, кое острие ще изберете и дали то ще работи за вас или против вас.

Риби

Тази сряда може да станете жертва на интриги и слухове. Ще ви е трудно да спазите дистанция, но поне не заемайте страна.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close