fbpx

Коя професия е за вас според месеца на раждане

Месецът на раждане е много определящ за професионалното ни развитие и често се оказва, че опитваме много и различни неща, в които си мислим, че сме добри, но се оказва, че това не е точно за нас.

Ето кои са подходящите професии според месеца на раждане:

Януари

Родените през януари са борбени и артистични. За тях е подходящо да се занимават с изкуство. Музика, танци или дори спорт. Кариерата им би била успешна с такива начинания.

Февруари

Всички родени през февруари могат да бъдат много успешни лекари, фармацевти или медицински лица. Всичко в тази сфера им се отдава безотказно.

Март

Подходящите професии за всички през март са свързани с литературата. Хора на словото, поети, журналисти, режисьори и други в тази сфера.

Април

Хората от месец април могат да бъдат успешни бизнесмени. Имат нюх за кариерното си развитие и знаят как да изкарват пари.

Май

Страхотно перспектива за развитие на хората, родени през май е свързана с полетите. Подходящи професии са пилоти, летци, стюардеси и всичко свързано с летенето и небето.

Юни

През юни пък се раждат най-много представители на точните науки като физика, химия, математика. Подходящи професии са свързани с изследователската дейност.

Юли

Родените през юли са много търпеливи и всеотдайни, затова подходящи професии за тях са преподаватели, учители, учени, професори и хора на науката.

Август

Трудолюбието на родените през август се цени и забелязва. Те имат успехи с професии като архитекти, интериорни дизайнери, зъболекари или дизайнери на дрехи.

Септември

Родените през септември са големи перфекционисти и могат да се изявят и впишат идеално в професии като редактор, мениджър, лидер, детектив и други.

Октомври

Хората, които празнуват рожден ден през този месец имат нюх за сделките и търговията. Те могат да развиват частен бизнес, да бъдат професионални търговци в големи компании и да обучават персонал.

Ноември

Родените през ноември могат да се насочат към по-артистичните професии като фотографи или музиканти. Подходяща за тях е и работа като шеф готвачи и ресторантьори.

Декември

Много от големите и видни политици са родени през последния месец от година. Определено хората от този месец могат да бъдат страхотни лидери и успешни политици.

 

Коментирайте във Фейсбук
Close