fbpx

Когато едно момиче обича…

Когато едно момиче мълчи, всъщност милиони неща изпълват съзнанието й. Когато едно момиче не спори, тя мисли за нещо, което не й дава покой… Когато едно момиче те гледа с очи, изпълнени с въпроси, тя всъщност се чуди дали ще си с нея докрай… Когато едно момиче отговаря с „Добре съм“ след няколко секундно мълчание, знай, че тя изобщо не е добре…

Когато едно момиче се взира в теб мълчаливо, тя се чуди защо я лъжеш по този начин… Когато едно момиче лежи на гърдите ти или е сгушена в обятията ти, тя желае едно единствено нещо – да бъдеш неин завинаги! Когато едно момиче ти звъни всеки ден, знай, че тя се опитва само да привлече вниманието ти… Когато едно момиче ти пише по няколко пъти на ден, единственото, което иска е да й отговориш поне веднъж.

Когато едно мониче ти казва, че не може да живее без теб, тя вече знае, че ти си нейното момче! Когато едно момиче ти казва „Липсваш ми!“, знай, че на света няма човек, на когото да му липсваш повече от това… Когато едно момиче ти казва, че те обича, то знай, че това наистина е така!

Текст:dama.bg/ Мария Стоянова

Close