fbpx

Как успяваме да стъпчем мъжкото у мъжете

Всяка една жена желае до нея да стои един истински правилен мъж, който се справя с всичко с лекота и мъжество. Понякога ние самите успяваме без да искаме да стъпчем егото му. Много често в опитите си да направим мъжа до себе си по-уверен, става обратното и го правим по-слаб. Превръщаме разговорите с него в такива, сякаш е малкото ни дете и по този начин потъпкваме достойнството му. Усетите ли, че нещата отиват натам просто си кажете СТОП, в противен случай рискувате да останете сама. Ето начините, с които успяваме да стъпчем мъжкото достойнство:

Правите му намеци, че той не е много добър любовник

Винаги е по-добре да кажете истината в очите. Ако правите любов и ви е супер скучно, просто не го правете, избегнете го и обяснете на партньора си, че днес не е вашият ден за секс. Това е най-добрият вариант, а не да го направите и той да усети нежеланието ви.

Не оценявате това, което той прави

По цял ден мъжът ви работи, а вие сте сами с детето. Вечерта вие го молите да ви помогне дали с детето, или с чистенето. Той се отзовава и го прави, а вие в следващия момент му се сърдите просто защото не го е направил като вас. Това е ваш пропуск и в една връзка е добре да го няма.

Посочвате постоянно недостатъците му

Без да искаме и без да се замислим с цел усъвършенстване, ние постоянно натякваме недостатъците на половинката си. Околните и вие самата го подценявате, а той го усеща. Оплакванията пред приятелки и да нямате търпение да им кажете колко е мързелив мъжът ви, как не изкарва добри пари и не ви помага в къщната работа, води да лошо поведение от партньора и разпад на брака. Да обсъждаш мъжа си зад гърба му е все едно го предаваш.

Вие го унижавате пред странични хора

Караниците на публични места и то за глупости унижават половинката ви. На места като семеен обяд, разходка по магазини защитават вашите права и той не може да направи друго освен да стои и да слуша как му вдигате скандал. А може би целта ви е точно скандалите да бъдат на публични места.

Познахте ли себе си? Ако да, то е време да се замислите над поведението си или над връзката ви. Ако не можете да се промените, по-добре се разделете с мъжа си и си намерете друг, който отговаря на изискванията ви.

Текст:iwoman.bg

Close