fbpx

Как се държат зодиите, когато са в лошо настроение – част 2

Везни

Везните се държат като истински кукловоди, когато не се чувстват добре. Манипулирането на другите хора ги кара да си мислят, че владеят своя собствен живот.

Скорпион

Когато има лош ден, Скорпионът много прилича на Телеца по държание. Те засилват някои от техните не особено привлекателни черти като ревност, потайност и чувство за притежание.

Стрелец

Хубавото е, че Стрелците определено не са сред гаднярите в зодиака, което не значи и че са особено приятна компания, де. Те аргументират лошото си настроение, което улеснява човека срещу тях до някаква степен, но понякога може да ви заболи глава от безкрайните тиради на Стрелеца.

Козирог

Дори да е най-горещият летен ден от годината, ако минете в близост до сърдит Козирог веднага ще почувствате как януарски вятър пронизва душата ви. Когато не са в настроение, Козирозите стават песимистични, непримирими и крайно студени.

Водолей

Водолеите са социално ориентирани, обичат да са сред хора, но не и когато не са в настроение. Тогава стават затворени, изолирани, а понякога дори саморазрушителни. Ако се опитате да ги разведрите, без да акцентирате върху проблемите им, най-вероятно ще ви допуснат до себе си.

Риби

Всеки човек, който е виждал Риба с душевни терзания, то малко или много се е притеснил за сигурността ѝ. Тези хора наистина изглеждат сякаш планират самоубийство, крайно драматични и пълни със самосъжаление. Определено могат да скапят настроението на всеки около тях.

Close