fbpx

Как обичат зодиите

Овен Представителите на този зодиакален знак винаги искат да бъдат номер едно, те са директни и упорити и могат да постигнат целите си, ако си наумят да спечелят някого, но след като завладеят избраника, по-голяма част от тях… се отегчават и се втурват да търсят друг! Затова за тези пионери в обществото, които си проправят път през всякакви трудности, основното в сферата на чувствата е да получават разнообразие, да бъдат стимулирани с нови и нови изживявания от своята половинка. Затова не си позволявайте да се отпуснете и да почивате на стари лаври! Непрестанно им признавайте, че те са номер едно във всичко. Ключът към тяхното сърце е да бъдете изобретателни и те ще ви се отблагодарят със страстни чувства, много вълнения и незабравими мигове.

Телец Телците са очарователни, когато са заобиколени от хора и умеят да проведат приятелска беседа с всеки, независимо от социалния му статут, професия или интереси. Те предават спокойствие и сигурност на околните и винаги намират тема за разговор. Не обичат промените и преследват целите си, колкото и време да им отнеме. Затова, ако Телец се влюби във вас, а вие се колебаете дали го харесвате или не, то почти сигурно е, че той ще ви накара да се влюбите в него. Телецът умее да обгражда с внимание любимия човек, специалист е по романтични жестове и ще се бори за вас, докато ви спечели. И след това ще продължи да ви обича по същия начин. Той се ужасява от разделите. За него семейството е всичко. Отговорен и стабилен е. Като земен знак, той обръща голямо внимание на секса, като задължителен елемент от една пълноценна връзка.

Близнаци Близнаците умеят да накарат останалите да повярват, че не се ангажират с чувства. За тях обменът на информация е от основно значение. Често ги обвиняваме, че са повърхностни, отчуждени и прекалено непостоянни. Но какво ли всъщност чувстват като постоянно променят гледната си точка, разглеждат всеки въпрос от различни страни, търсят още и още, нови и различни познати. Те обожават да разговарят, да влизат в различни роли, да се шегуват, и в тази непрестанна комуникация, не показват чувствата си, защото смятат, че това… не е необходимо. Затова ако си влюбен в Близнаци, трябва да намериш начин да го накараш да изрази чувствата си, трябва да му заявиш ясно, че за теб е важно да знаеш какво усеща. А иначе, за да е успешна една любовна връзка с Близнаци, основното е да имате общи теми за разговор и на партньора Близнак да му е интересно да разговаря с вас. И се надявайте да не открие някой друг, с когото да му е по-интересно!

Рак Съжителството с един Рак е едновременно „прекрасно и изтощително“, защото той често сменя настроенията си и умее да накарат партньора си в един миг да го обожава, а в следващия да е изтощен до смърт от неговите капризи и изисквания. Подвластни на лунната енергия, Раците разбират най-пълно смисъла на думите „майка“ и „семейство“. За тях корените, произхода, родното място са от изключително значение. Те жадуват да се чувстват сигурни и обичани. За тях основно в любовта е да бъдат едно цяло с любимия човек, дори и с цената на… пълното обсебване. Затова ако имате до себе си партньор Рак, ще бъдете обгрижени с цялото необходимо внимание и ще се чувствате обичани и ценени. Но пожелаете ли малко свобода и независимост, очаквайте абсолютно неразбиране от половинката. Ще ви бъде изключително трудно да я убедите, че понякога трябва да сте разделени, пък било то и за час-два, за да отидете на бира с приятели или на женско парти.

Лъв Лъвовете обичат да се чувстват самодостатъчни, като едновременно с това са общителни, властни и емоционални, особено, когато считат, че е нужно да блеснат пред околните. А това се случва доста често. Тъй като животът не винаги им предлага този блясък и светлини на прожектори, за които мечтаят непрестанно, то Лъвовете си създават сами такава обстановка. При тях всичко винаги е грандиозно, неповторимо, изключително интересно. Затова, за да бъде успешна връзката Ви с Лъв, трябва да го карате да се чувства единствен, да му показвате, че оценявате всичко, което прави. Отдавайте му значимото внимание като за цар на животните и дори лекичко го ласкайте. Разбира се, умерено и с такт, Лъвът не е глупав. Ако той е коронованият владетел, а Вие, смирен и благодарен поданник, Лъвът ще бъде щедър и любвеобвилен за много време напред.

Дева На тези анализатори на Зодиака им костват неимоверни усилия да изразят своите чувства, защото логическото им мислене не позволява да се отдадат на романтика. Те сами се подлагат на автоцензура и спират всеки порив и изява на нежност. Тези личности, които са взискателни, практични и перфекционисти, са много твърди по природа и често не знаят как да ти кажат, че те обичат, било защото вече ти го показват (а думите не са така важни като действията), било защото… вече са ти го казали веднъж. И въпреки че, честно казано са сухари, те компенсират неромантичното си поведение с ежедневна загриженост за вас. Покажете им, все пак, че думите са изпълнени с енергия, че не са само конкретен символ на означавания обект, субект или абстрактно понятие, и че отвреме навреме любовта трябва да се заявява и да се търсят и преживяват нюансите в изреченото.

Везни Везните са най-милите и нежни представители на зодиака. Те се отнасят с голямо внимание и демонстрират силна привързаност към приятелите и познатите си. Чаровни, възпитани и разумни, те не обичат конфликтите и правят всичко възможно, за да избегнат споровете с близките си хора. Общуването е много важно за тях, затова при липса на единомислие между партньори, един от които е Везни, вероятността да се прибегне до разискване на въпроса е почти сто процента. Ако обичате да разсъждавате върху приликите и различията с партньора си, не понасяте разправиите, обичате романтиката, цените лоялността и тайно се надявате половинката ви да се вслушва почти винаги във вашите идеи и да следва вашия път, то можете да се огледате за представител на зодия Везни. Но ако не получавате конкретни, а уклончиви отговори, виждате как другият избягва да се изправи пред нетърпящ решение въпрос, то… май ще трябва да се примирите и да продължите с обсъждането.

Скорпион Това е зодиакалният знак, който наистина умее да изпитва чувства. И то най-дълбоки, силни, често крайни, всепоглъщащи и помитащи всякакви препятствия. Чувства, издържащи проверката на времето и дори задълбочаващи се с годините. Защото Скорпионът не забравя нито доброто, нито лошото, нито романтиката, нито униженията. Ако сте с него, тъй като сте спечелили любовта му след безбройните изпитания, на които сте били подложени, ще почувствате цялата му любов, във всичките и възможни измерения. Желете ли да разберете какво означава думата любов, можете да започнете връзка с представител на зодия Скорпион, но само ако сте сигурни, че искате той да е партньорът на живота Ви. Защото ако се опитате да загърбите чувствата му и да си отидете, отмъщението му ще Ви открие, където и да сте. И ще Ви се иска никога да не сте го познавали…

Стрелец Тези симпатични, забавни, жизнени и весели хора умеят да предават на околните доброто си настроение и позитивизма си. Те са добронамерени, идеалисти, склонни са да харесват целия свят и смятат, че и околните са така открити и благоразположени. Обожават приключенията, откритията, изследването на непознатото. Ако сте съгласни заедно с тях да се впуснете в търсене на нови хоризонти, да пътувате наблизо и надалеч, то взаимоотношенията със Стрелеца ще Ви допаднат. Но заедно с това ще трябва да приемете тяхната абсолютна независимост и да не се опитвате да им налагате никакви ограничения, защото така само ще ги отдалечите от себе си. А ако Ви се струва уморително да живеете, преследвайки интелектуални и философски решения на понякога абстрактни проблеми, то подобна връзка не е за вас. Или ако Стрелецът усети, че не откликвате на ентусиазма му, ще се почувства ненужен и… ще си отиде. Съществуват толкова много хора, които имат нужда бъдат вдъхновявани!

Козирог Не можете да си представите, колко усилия му костват на Козирога да се отдаде на чувства, освен ако Вие също не сте Козирог. Само тогава можете да разберете как рационализма, дисциплината, практичността, обективността му пречат да се отдаде на чувства. Каже ли Ви представител на зодията Козирог, че Ви обича, можете да бъдете абсолютно сигурни, че наистина е така, защото той е премислил поне стотина пъти, преди да изрече тези думи. За да задържите един Козирог до себе си, той трябва да усеща, че се грижите за него, да се почувства сигурен до Вас, да знае, че се борите рамо до рамо с него. Покажете на Козирозите вярност и стабилност и те няма да рискуват да се впуснат в нова връзка. Не им е в характера, а и нямат кога да покоряват нов партньор, тъй като имат толкова много работа за вършене, че понякога дори не им остава време да обърнат внимание на любимия човек.

Водолей Те са най-нестандартните представители на зодиака. Екстравагантни, изразителни, независими и изобретателни те не могат да бъдат лесно забравени и умеят да правят впечатление, където се появят. Желят да бъдат приятели на всички и това понякога им пречи да концентрират вниманието си върху един човек, когато се намират в по-голяма компания и да бъдат разбрани погрешно, че флиртуват с всички наред. А те просто желаят всички да се чувстват като у дома си и да си прекарват приятно. Обичат да експериментират, да търсят, да задълбочават познанията си в любимите си теми. Ако им давате свобода и не ги притискате или ревнувате, те ще пожелят да бъдат с вас… дори и завинаги, стига да сте достатъчно силни да имате до себе си партньор, желаещ да промени света и включвайки Ви понякога и Вас в неговите планове за революции.

Риби Те са най-сензитивната зодия, интуитивни са и най-силно ценящи всякакви прояви на чувства. Едно прошепнато „обичам те“, подарено цвете, книга, едно обаждане и те са на седмото небе от щастие и няма да се нуждаят от нищо друго. Нежни, мили и внимателни, стараещи се да не наранят ничии чувства, поставящи се на мястото на другия, Рибите са състрадателни и ще въздишат заедно с вас. Любвеобвилни са и смятат, че ако показват на човека срещу тях, че го обичат това е достатъчно, за да се развива връзката им хармонично. Не изпитват необходимост да действат, подкрепата и силата на чувствата им може да премести планини, поне така си мислят. Но наложи ли се действат, се изплъзват от всякакви отговорности. А ако случайно открият, че любимият човек има и недостатъци… то любовта им претърпява крах, чувстват се предадени и се втурват да търсят нова любов, този път идеалната.

Close