fbpx

Как да Станеш Повече от “Увлечение” за Него

Това е Част 1 от серия от 3 статии, които ще ви покажат как да привлечете и задържите мъжа до себе си задълго.

[Вие сте тук] – Как да Станеш Повече от “Увлечение” за Него Част

2 – Задръж Интереса Завинаги Част

3 – Страхотна Връзка: Късмет или Умение?

Знаете ли, че повечето мъже преценяват дали една жена е подходяща за дългосрочна връзка в рамките на няколко секунди след като я срещнат?

Точно така – ако не знаете как да направите онова определено първо впечатление на мъжа, може да попаднете в категорията “просто приятел” и то ЗАВИНАГИ. Затова е важно да знаете какво кара мъжете да изпитват дълбоко привличане още от самото начало.

Защо Мъжете Припознават една Жена като Сериозна Приятелка, а друга Само Като “Увлечение”

Мъжете разбират, че една жена е достойна за сериозна връзка – или че е “готино момиче” – когато видят, че тя е наясно с нещата, които другите жени дори не осъзнават.

“Готините момичета” излъчват положителна емоционална енергия, която резонира у мъжете. Те са жените, към които всеки мъж е необяснимо привлечен дори и да нямат визията на супермодел.

Ето какво НЕ ПРАВЯТ “готините момичета”:

-Готините Момичета не преувеличават за нещата около себе си или за това, какво прави един мъж освен ако не го правят като шега или закачлив майтап с него

-Готините Момичета не споделят всичко, което чувстват и изпитват. Те мислят преди да говорят.

-Готините Момичета не споменават лоши ситуации или проблеми от миналото освен ако не е абсолютно задължително или изключително важно и не са имали възможност да говорят за това досега. Те намират подходящото време за себе си И за мъжа, когато да го направят. Като цяло Готините Момичета живеят в настоящия момент.

-Готините Момичета не насилват мъжа да споделя чувствата си. Те знаят, че това ще се обърне срещу тях и той ще ги мисли за досадни, и ще се затвори.

Съвсем типично е повечето мъже да реагират с отдръпване и раздразненост към жена, която се държи по подобен начин.

Какво е “Готиното Момиче” в Съзнанието на Мъжа

Нека продължим да говорим за някои от важните качества, които ПРИВЛИЧАТ мъжете и ги карат да се обвързват по-дълбоко. Хубавото на тези качества е, че могат да се усвоят, ако сте готови да положите малко усилие.

Ето какво Правят “готините момичета”:

-Готините момичета избират да не се оплакват, нито да говорят прекалено дълго за неща, които не засягат другите или е невъзможно да бъдат променени или разрешени в конкретната ситуация

-Готините момичета внасят забавни, положителни мисли и емоции в ситуациите и създават преживявания, които мъжете искат да имат отново и отново

-Готините момичета са готови да се пуснат по течението в социална обстановка, но отстояват мнението и идеите си

-Готините момичета имат мнение и занимания, които ги удовлетворяват и не се чувстват изоставени ако не получат покана за някъде (А дори и да се почувстват така, никога не се оплакват и не го споменават – те НАМИРАТ какво да правят и да са щастливи.)

-Готините момичета предпочитат мъжа сам да взима решенията си; не се опитват да го накарат да направи нещо

-Готините момичета ЗНАЯТ, че начина, по които се чувстват и говорят за себе си е начина, по които ги възприемат мъжете

И така, ТИ “готино момиче” ли си?

Такава жена ли си, с която мъжете искат да бъдат… за нещо повече от увлечение?

Знаеш ли как да изкажеш всичко вербално и невербално и да му покажеш, че си момичето, с което той иска да се обвърже и в което да се влюби?

Ако искаш да научиш повече за това как да бъдеш “готино момиче”, този наръчник е за теб. Освен това той ще ти помогне да привлечеш и задържиш най-добрия за теб мъж.


Прочети цялата статия на EdinstvenaZaNego.com
2015 © Единствена за Него

Close