fbpx

Как да… си обменяте любовни стрели и от разстояние

Отсъствието може да угаси искрата… или да я разпали още повече!

ВДЪХНОВИ СЕБЕ СИ
Запаси се с няколко романтични филма и ги изгледай в кратки срокове, защото 1. в момента няма кой да протестира „пак ли бози“ и 2. въпросният тип сюжети ще те накара да се разтъжиш още повече за своето момче. И да го отрупаш със сладки послания.

ОПАКОВАЙ МУ ЧАСТИЧКА ОТ СЕБЕ СИ
Не, не става дума за бельо, кичур коса и прочие холивудски шикороекранни приумици! Ще е странно, ако той е в командировка и пред смаяния поглед на колегата по стая изведнъж извади от куфара си дамски боксерки, не мислиш ли? Пъхни му опаковка от любимото разтворимо кафе, което пиете заедно сутрин.

ПРАВЕТЕ ПЛАНОВЕ
Чувайте се по телефона всеки ден, или си разменяйте и-мейли с идеи какво може да направите, когато той се върне: обиколки на клубове, събирания с приятели, гледане на еди кои-си филми… Така неусетно и двамата започвате да мечтаете за времето, когато ще сте отново заедно.

ВЗЕМИ ГО ЗАДОЧНО СЪС СЕБЕ СИ
Ако ти си тази, която заминава, направи така, че той да се почувства част от пътуването ти. Намери в нет-а снимка на мястото, където отиваш (дори да е просто кадър от хотел), разпечатай я и я надпиши с нещо в духа на: „Искаше ми се да си до мен сега!“. Остава да я сложиш на място, където той ще я открие със сигурност.

„ТОЙ СТАВА УЖАСНО ГАДЕН СЛЕД СКАНДАЛ.“
Хапливите му забележки те засягат по най-чувствителните места? Погледни го от добрата страна – това значи, че си е дал труда да те опознае добре. И че ти самата си го засегнала много, за да реагира така бурно. Бий отбой! А след като духовете се успокоят, обясни кои реплики са ти дошли в повече и защо. Ако го е грижа за теб, следващия път той ще ти ги спести, или ще ги омекоти.

Вземи-му-акъла съвет
МАСАЖ НА СТЪПАЛАТА
Това е супер проста маневра, която ще те издигне в очите на половинката ти до ранга на невероятно попадение, сбор от повелителка на източна съблазън (кой мъж не мечтае за такава?!) и интересна личност, в чиято компания го чакат хиляда приятни изненади. Какво трябва да направиш? Вземаш свода на стъпалата му в дланите си и започваш да ги масажираш с меката част на ръцете. После минаваш към порция ласки с по-силен натиск на Ахилесовото сухожилие и прасците. И на финала го караш да легне по корем, хващаш последователно краката му и леко ги повдигаш нагоре и назад като форма на стречинг.

Отключи емоциите му с въпроса: „Кой е най-готиният комплимент, който си получавал?“

Close