fbpx

Как да си го върнем след като сме се разделили?

Скъсали сте наскоро? Или не толкова скоро, но все още страдате по него? И сигурно си мислите, че никой друг не ви е нужен, а искате само да върнете часовника назад към времето, когато сте били заедно щастливи…
Разбира се, това е съвсем естествен процес, който настъпва след всяка раздяла.

Преди да предприемете каквото и да е, преценете дали наистина си струва или просто от инат искате да си го върнете. Ако наистина не осмисляте живота си без него, тогава може да започнем.

Много е важно да разграничим действията, които може да са печеливши, от тези, които в никакъв случай не трябва да прилагате в стратегията си.

Никога не:

 • Не му звънете хлипайки по телефона, за да го молите да се върне. От една страна е унизително за вас, а от друга му падате в очите. Ако реши, че може да ви даде още един шанс, най-вероятно ще е от съжаление.
 • Не го преследвайте. Не ходете да го чакате пред тях, нито да го пресрещате уж случайно около работа.
 • Не показвайте колко сте съсипана, избягвайте истериите, кризите, крясъците, че ще се самоубиете и т.н. В крайна сметка на всеки се случва в живота да бъде пренебрегнат, така, както и всеки изоставя.
 • Излишно е да се правите на такава, каквато не сте. Той ви познава достатъчно добре и веднага ще разбере кога се преструвате.
 • Недейте да се карате с него като му изкарвате всякакви доводи и аргументи, над които да се замисли.
 • Не намесвайте децата /ако имате такива/, нито пробвайте да го подкупвате или изнудвате.
 • Избягвайте нервните кризи. Ако искате да си го върнете с помощта на истерии, дори да успеете, той никога вече няма да гледа на вас по същия начин.
 • Излишно е да му обяснявате как сте се променили и как всичко ще бъде различно. Лесно е на думи, но ако после не може да го докажете, е още по-неприятно.

Ако искате да си го върнете трябва да сте по-хладнокръвна и целенасочена. Недейте да изпадате в кризи пред него.
Поплачете си като сте сама, но пред него запазете самообладание. Покажете му, че животът продължава.
Дайте му знак , че съжалявате, но не поставяйте въпроса на живот и смърт. Така той може много по-трезво да прецени самата ситуация.
Много по-лесно се разговаря със стабилен човек, който умее да контролира нервите и емоциите си. Ако видите, че той също иска да се съберете, но му е трудно и не знае как, просто започнете с женските си хитрини. Те винаги ще са на мода.

 • Спомнете си какво ви е събрало заедно, какво той харесва най-много във вас. Ако е външността ви- съблазнете го, ако е смеха ви- смейте се, ако е нежността ви- докосвайте го. Бъдете изобретателна, а не жалка.
 • Друга рецепта, която макар изтъркана, си остава класика в жанра, е да го накарате да ревнува. Появете се пред него с друг и това несъмнено ще го жегне.
 • Ако покажете отново една мила страна, но без да ставате натрапчива, това ще докосне душата му. Изненадвайте го, бъдете добра и нежна, без да нахалствате. Дори привидно да не обръща внимание, със сигурност вътрешно се измъчва от угризения каква жена е изтървал. А крачката от тази мисъл до „Може би пак трябва да сме заедно“ е прозрачно тънка.

Така че , мили дами, ако има чувства, има и начини. Не подценявайте чара и въздействието си. Всяка жена може да съблазни всеки мъж, независимо дали е бивш, настоящ или потенциален. Всичко е в тактиката.

А вече веднъж разпалили пламъка на любовта в сърцето му, дали за първи път или повторно, във ваш интерес е да го поддържате. Защото знаете колко боли като допуснем да изгубим човекът до себе си и колко по-хубав е света, когато му се наслаждаваме с любимия.

29.10.2007/Радостина Пеева

Close