fbpx

Как да… свикнеш с откровеното му фукане

За кой ли път той се носи на крилете на Батман словесно? А ти стоиш отстрани и се чудиш, като го говори всичко това, дали и сам си вярва?! Колкото по-бързо свикнеш с извънземните хвалби на един мъж обаче, толкова по-лесни ще ти станат животът и връзката. Защото…

ВСИЧКИ ГО ПРАВЯТ
Самоизтъкването е като въздуха за силния пол. Нали не си забравила факта, че от прастари времена насам мъжете живеят, като се конкурират – за блага и власт, откъдето и за жени и поколение. Така че биенето в гърдите „Аз съм номер едно!“ е нещо като условен рефлекс. Простимо, нали?

И НЯМА ИЗГЛЕД ДА ГО ПРОМЕНИШ
Мислиш ли, че ако му посочиш безпристрастно и обективно колко не е прав, той първо ще се замисли, а после ще те погледне с възхищение и ще изтърси: „Боже, наистина е така! Какво щях да правя без теб, мило?!“ Ето защо е най-добре да прегърнеш тактиката „Кучетата си лаят, керванът си върви“.

А И ЗАЩО ДА МУ РАЗВАЛЯШ КЕФА
Не е ли сладък, когато грейне целият, докато обяснява колко голяма риба е уловил, колко голяма поръчка е получил или как е скрил топката на един олигофрен във фитнеса, дето се мисли за голямата работа? Естествено, че е като едно сладко, голямо, доволно от себе си дете. Което на всичкото отгоре умира да се изфука пред теб!

„ТОЙ ПСУВА ТВЪРДЕ МНОГО“
Защото е убеден, че това е признак на мъжественост. Особено в компанията на приятелчетата му, където псувните са като „добър ден“ и „как си“, „колко готино“, „кофти работа“, „съгласен съм“ и т. н. Колкото по-качествени и количествени, толкова по-добре. Работата е там, че голяма част от мъжете толкова се увличат във въпросното занимание, че забравят да се контролират през останалото време. Не че с цветистия си речник половинката ти иска да ти намекне, че не те смята за дама, просто е включил на автопилот. И ако му направиш забележка, ще те послуша. Само не налагай пълно вето – някоя и друга „благословия“ зад волана например си е човещина.

Вземи-му-акъла съвет
СЛАДКА ИЗНЕНАДКА
Направи си гореща фотосесия по бельо с мобилния у дома и на другия работен ден му прати най-якия кадър като MMS. Дискретен и  горещ подарък, който ще го зарадва. Много меко казано.

Ако искаш да разбереш какво мисли за жените по принцип, следи отношението и изказванията му за майка му.

Текст:cosmopolitan.bg

Close