fbpx

Как да… разчетеш знаците, че е влюбен в теб

Ти подозираш, че е хлътнал, но не си сигурна на 100%. Той самият още си няма и идея какво му се случва. Обаче поведението му го издава от сто километра! Как?

СТАВА ПОТАЕН
На първите ви срещи той говореше без прекъсване за сто неща: работата, любимото куче, последния филм и книга, хобито, най-якото море, предпочитаните храни, задръстванията по улиците и т. н. А сега изненадващо започна да пази дълги мълчаливи паузи и ти не знаеш какво да правиш. Ние ще ти кажем – сипи си едно, защото имаш повод да празнуваш! Според психолозите когато един мъж иска само секс, той е готов да бъбри нонстоп, за да създаде помежду ви измамно усещане за близост. А когато се влюби, изживяването му действа като шок и рязко сменя поведението си.

ПРАВИ СИ ШЕГИЧКИ
При това – далеч не безобидни. Например, може да ти цитира супер кофти вицове за блондинки с пълното съзнание, че и ти си с руса коса. Преди да го обявиш за нагло и дебелокожо същество, което има адски извратено чувство за хумор, виж това. Сещаш ли се как момчетата в основното и гимназията те скубеха и обиждаха, за да им обърнеш внимание? Ами, явно някои неща не се променят с времето. Освен това така той тества чувството ти за хумор.

НЕ ТЕ НАБЛЮДАВА
Непрекъснато гледа встрани. Не че заглежда апетитните жени на хоризонта, а просто избягва твоя поглед. И ти се плашиш, че крие нещо. Я сега си припомни как
в началото на запознанството ви ти свеждаше очи, докато стомахът ти беше свит на топка. Беше хлътнала, нали? Е, с него най-вероятно става същото. Погледни го внимателно: ако докато върти очи, раменете му са приведени към теб, диагнозата е точно такава!

Виж-му-акъла-съвет
КРИВАТА НА ЛЮБОВТА
Защо в началото той пращаше цветя по куриер в офиса ти и беше готов да ти изпълни серенада пред целокупната агентура на съседите в малките часове, а сега целият този плам изчезна яко дим? Според последни проучвания на група италиански учени при прясно влюбените мъже пада равнището на тестостерон и оттук идва склонността им към сантименталност. След време обаче хормоните се стабилизират и силният пол „идва на себе си“. И обратно – при нас жените в началото нивата на тестостерон се повишават и ставаме една идея по-агресивни.
текст към снимка: На втория етап той ще иска голяма компания вместо усамотение на свещи.

„ЗАЩО МИ ВЗЕ ТЕЛЕФОНА, АКО НЕ Е СМЯТАЛ ДА ЗВЪННЕ?!“
На първо място, защото това ласкае вродения му ловен инстинкт. Мисли за цифрите на номера ти като за плячка, която той прибира гордо с мисълта, че е удържал победа (дори това да няма нищо общо с истината). Има и друго обяснение: ако до запознанството ви той е успял да обърне няколко чашки, нищо чудно после в трезво състояние да не е съвсем наясно нито как изглеждаш, нито какво точно се е случило. Несигурна комбинация, която, в съчетание със срама му, ще го откаже да звънне.

Close