fbpx

Как да разбереш дали си важна за него

Всяка жена има различна нужда от общуване и близост и няма правилно и грешно. Вашите отношения са от няколко месеца и още сте в началото на опознаването и е напълно естествено да искаш да имате повече време заедно и между срещи да си общувате и да имате контакт. Това изгражда една сигурност в контакта и води до развитие на самите отношения. Твоята роля е да споделяш от какво имаш нужда.

Ще разбереш дали си важна за него, ако той откликва на твоите нужди и направи така, че да бъде по консистентен в общуването.

Първо е нужно да подкрепиш себе си в тази ситуация. Вярвам, че си привлекателна жена, мила и раздаваща се и е важно да се свържеш и цениш качествата си като жена. Ти също си важна за мъжа, иначе той няма да излиза с теб. Каня те да си напишеш 20 неща: Кои са моите дарове, като жена, които ме правят желан партньор? Понякога толкова започваме да се съмняваме, че забравяме и че другия има интерес към нас.

Второ е нужно да изразиш своето желание. Това може да звучи по следния начин: Времето с теб ми е приятно. Чувствам се обрижена от теб и имам нужда от по-често общуване между срещите. Не съм свикнала на дълги периоди на мълчание. Само това. Кратко и ясно.Ако мъжът откликне на това съобщение, зачести общуването с теб и ти покаже, че е ангажиран с твоите нужди, значи си важна за него и връзката ви има добро бъдеще за твоето сърце. Ако започне да се измъква, да ти споделя, че е сводолювиб, че е зает, че му е рано, общо взето послания, с които да те убеди, че искаш твърде много и няма как да го направи, това е червен флаг.

Това не означава, че ти си проблемът, а че просто този мъж има други приоритети и не е отворен за изграждане на задълбочени и интимни отношения по начин, където да се чувстваш сигурна и ценена жена. В този случай е възможно твоята тревожност и несигурност да се задълбочат и все повече да се съмняваш в теб самата. Ето защо грижовно би било да спреш контакта, за да привлечеш мъж, който е готов да се ангажира.

Close