fbpx

Как да разбереш дали е луд по теб

По малките жестове, които прави за теб, можеш да разгадаеш истинските му чувства. Научи се да тълкуваш едва доловимите сигнали, които ти изпраща постоянно.

ОТГОВАРЯ ТИ УКЛОНЧИВО
След като му признаеш, че го обичаш, понякога е наистина кошмарно да чуеш нещо от рода на „И аз“… Недей да го взимаш толкова присърце! По-добър вариант е, че в изразния си подбор се е спрял на цели две думички (колкото и кратки да са те) пред нещо едносрично или дори двубуквено. Може би просто все още не е съвсем готов да ти разкрие чувствата си открито.
Самият факт, че изобщо ти отговаря, без да се опитва да смени темата, е знак, че все някой ден ще чуеш това, което искаш. Веднъж щом се отпусне достатъчно и спре да се прави на безчувствен мачо, бъди сигурна, че ще дойде и дългоочакваното „Обичам те“.

ОТРУПВА ТЕ С ПОДАРЪЦИ
Едва ли има нормална жена, която няма да приеме чифт супер сладурски обици или букет рози… Само недей да бъркаш тези така тривиални подаръци като знак за нестихващата му любов към теб.
В началото на повечето връзки харчовете по теб са си съвсем в реда на нещата, защото мъжете си мислят, че така трябва. Този тип подаръци са клиширани, но ако са примесени със словесно разкриване на чувствата му, ето това вече е нещо голямо. Когато думите обаче липсват, е възможно той просто да си играе на „доброто гадже“, без да иска истински да се обвърже с теб.

ПОЛАГА ВСЕКИДНЕВНИ ГРИЖИ ЗА ТЕБ
Замества те в досадните ежедневни задачки (взима дрехите ти от химическото, или пък ти приготвя специална вечеря, когато имаш нужда да се разведриш). Това е неговият начин да изрази, че е емоционално привързан към теб. Твоят човек избира да ти сигнализира за любовта си чрез всекидневни грижи вместо с единични зашеметяващи с грандиозността си жестове. Какъв по-издаващ любовта му знак от факта, че за него е удоволствие да се заеме с досадните задължения, за да направи живота ти по-лесен?

ОБСИПВА ТЕ С ЛАСКИ
Ако често те държи за ръка и има неспирна нужда да те целува и докосва, това е безпогрешен знак, че е полудял по теб. Мъжът, който постоянно търси близост и докосванията му са сладки и чувствени, обикновено е дълбоко привързан и искрен партньор, който има нужда да ти покаже чувствата си. Разбира се, ако допирът му с теб е по-скоро сексуален (като стискане на дупето), може би просто се опитва да се намъкне в бикините ти.

Close