fbpx

КАК ДА РАЗБЕРА, ЧЕ ТОЙ Е ОСЪЗНАТ?

То е в начина, по който той слуша, в това как уважава интуицията ти или приема емоциите ти, особено в дните, когато не можеш да обясниш защо си така разстроена.
То е в начина, по който те кара да се чувстваш в безопасност, като те подкрепя, вместо да се оттегля, когато не знае какво да прави.
То е в начина, по който се справя с един дълъг работен ден, той не бяга, способен е да присъства и да общува.
То е в начина, по който решава конфликтите. Той не крещи, не побеснява, не плаче, не се кълне, не се свива и не гледа да избяга.
Той запазва самообладание и остава свързан, докато конфликтът бъде разрешен.
То е в начина, по който може да чете тялото ти, енергията ти, твоята същност. Той отделя време, за да стигне до ТЕБ.
То е в умението му да те отвори сексуално. Можеш да се довериш на този мъж, значи можеш да се отпуснеш, да изразиш най-дълбоките си желания в едно пространство на страст, интимност и пълно доверие.
То е в начина, по който те натиска, предизвиква и очаква най-доброто от теб. И прави всичко това от люов и без осъждане.
То е в начина, по който очаква от теб да си зряла и да се справяш със своите проблеми. Той няма да те спасява, да тича след теб или да те гони. Ще те подкрепи. Той знае, че сама можеш да се спасиш.
То е в начина, покойто се справя с напрежението. Посреща страха и се изправя срещу му всеки път, винаги. Ако не знае отговора, той го намира. Ако има нужда от подкрепа, я иска.Нe се отказва, докато въпросът не бъде разрешен.
То е в посветеността му на неговата цел. Осъзнатият мъж знае кой е и защо е тук. Той е заявил мястото си в този свят, преодолял е страха си и животът му е отражение на този ангажимент, особено когато е под напрежение.

Не се примирявайте с по-малко, заслужавате
това великолепие.

Close