fbpx

Как да познаете, че ви обича истински

Любовта е много трудна за разбиране и понякога дори необяснима. Всеки човек показва обичта си по различен начин, който в някои случаи е невидим за половинката му. Ако прави тези неща, бъдете сигурна, че чувствата му са истински.

1. Вижда не само външната красота 

Ако един мъж истински ви обича, няма да забелязва само външната красота, дори повече ще го интересува вътрешната. Ще ви обича въпреки недостатъците ви и ще е готов да приеме всяка ваша негативна черта.

2. Не е егоистичен 

Ако е готов да направи всичко, за да ви направи щастлива, то този човек наистина ви обича. Човек, който не обича, не би могъл да направи и най-малкото усилие, за да се чувствате добре.

3. Показва чувствителност

Vените приемаме мъжа като човек с много силен характер, който рядко показва чувствата си. Ако половинката ви не се страхува да се разкрива, дори да плаче, то определено ви чувства близка. Един мъж би показал уязвимата си страна и би демонстрирал слабост само ако държи много на човека до себе си.

4. Бори се за вас 

Ако не се отказва от връзката ви, въпреки постоянните скандали и спречквания, то определено ви обича. Ако е готов да даде всичко, за да бъдете заедно, не се колебайте изобщо. Ако сте преминали през много проблеми заедно и въпреки това винаги е намирал начин да се върне при вас, определено можете да бъдете сигурна в него.

5. Подкрепя ви

Дори когато той не ви разбира, ви подкрепя и прави всичко възможно да възприеме това, което правите. Дава ви сили и ви мотивира да следвате целите и мечтите си. В любовта няма конкуренция и дори да сте по-успешна от него в някакъв момент, се радва за вас и приема успеха ви и за негов.

6. Запомня малките неща

За доста голяма част от мъжете е известно, че рядко помнят малките неща и дори понякога ги приемат за незначителни и глупави. Мъж, който обича истински, се стреми да запомни и най-големите ви странности, за да може да ви изненада по нестандартен начин. Той дори е способен да запомни с колко лъжички захар пиете кафето си и какъв вкус сладолед предпочитате.

Текст:https://www.iwoman.bg

 

Close