fbpx

Как да… Ограничиш мисълта за Него

„Хайде, скъпи, бегом марш от мислите ми!“

ИДИ НА ШОПИНГ
Можеш да въздишаш по него и да се усмихваш/ плачеш часове наред. А може и да се обадиш на приятелка, да се пуснете по магазините, да пробвате куп парцалки, да завържете флирт със случайни колеги по шопинг и да се посмеете от сърце. Докато си съсредоточена върху жизненоважния въпрос розовата блузка от предния магазин не стоеше ли една идея по-добре от тази рокличка и кое от двете да купиш, временно ще забравиш за Него.

ИЗЛЕЗ С ПРИЯТЕЛИ…
…от мъжки пол. Защото компанията и вниманието им ще погъделичкат егото ти супер приятно. Припомнете си старите глупости, които сте сътворили заедно, и начертайте бъдещи творчески планове (да ходите по барове). Повярвай, че точно в този момент на 100%-ова веселба няма да ти се иска да вземеш телефона и да му звъннеш/ напишеш смс колко ти липсва.

ЧЕТИ И ГЛЕДАЙ ФИЛМИ
Вместо да предъвкваш отново и отново цялата ви любовна история, ангажирай мозъка си с нечий чужд сюжет. Една книга или филм ще те откъснат от реалността, където се намира твоят собствен живот… и мисълта за Него.
„Той вечно си говори по телефона, докато сме заедно.“
Или е „захапал“ клавиатурата и пише смс след смс. Естествено, че имаш право да се изнервяш, защото макар да присъства физически, вниманието и мисълта му очевидно блуждаят някъде другаде. Напълно е възможно да хваща телефона по навик (а не за да ти покаже, че въобще не му пука за теб), или просто да е заета личност, която води служебни разговори през 10 минути. Каквато и да е причината обаче, решението е едно: лимит на разговорите/смс-ите, докато сте заедно, който да важи и за двамата. Ако не го спази, за отмъщение захапи слушалката и ти.

Вземи-му-акъла съвет
КАК ДА ВЛЕЗЕШ В ЕРОТИЧНА РОЛЯ
На думи е фасулска работа, но на практика… човек си го е срам да пристъпи към действие. Ако още не си се престрашила, а ти се иска, ето начин да го направиш най-безболезнено. Проучи в кой филм еротичната линия се покрива с твоите желания, снабди се с него и си го пуснете с половинката ти. Оттук-насетне е лесно – трябва само в ключовия момент да се сгушиш и да му прошепнеш на ушенце „Искам и аз така… (и тук да цитираш името на главната мъжка роля)“. Ето че вече сте във филма!

Как изкусно да предизвикаш ревност? Остави смс от мъж в Inbox-а на мобилния си и го зарежи на видно място.

Текст:cosmopolitan.bg

Close