fbpx

Как да не се влюбиш в погрешния мъж според зодията

Всяка от нас търси любов и иска да бъде щастлива. Но понякога в желанието си да не бъдем сами попадаме на грешните мъже и се влюбване в хора, които само ни разочароват. Ето как да не допуснете това.
ОВЕН
Сега е моментът да се разсеете. Знаете, че той отнема много от мисловната ви енергия, така че трябва да насочите вниманието си някъде другаде. Участвайте в нови дейности, планирайте приключения, създайте нови приятели. Всеки път, когато мислите ви се насочат натам, се занимавайте с нещо, което ви прави щастливи и няма нищо общо с него.
ТЕЛЕЦ
Най-доброто, което можете да направите е да спрете да го следите в интернет. Има някакво нездраво удоволствие в това да следите нечий личен живот, но това може да се превърне в обсебеност. Колкото повече го следите във Фейсбук или Инстаграм, толкова повече добивате усещането, че го познавате и толкова повече се привързвате към него. Опитайте се да се ограничите.
БЛИЗНАЦИ
Трябва да прекратите дългите разговори, късните нощни съобщения, споделянето на лични подробности. Не искате да се обвързвате емоционално, защото това ще ви накара само да мислите, че изграждате истинска любовна връзка с него. Той не е човекът за вас и не заслужава вашето внимание, остроумни забележки и съвети. Прекратете диалога с него незабавно.
РАК
На този етап вие вече сте познали истинската любов – или най-малкото сте наясно какво искате от една връзка. Така че вече знаете – той не е за вас. Запитайте се кой би бил най-добрият сценарий за вас двамата – секс, приятелство или просто познанство? Усещате, че не искате да отваряте сърцето си за него, защото той ще го разбие. Но поне си давате сметка какво не искате и не харесвате в една връзка.
ЛЪВ
Толкова пъти сте бъркали желанието с любов, че е време да се вземете в ръце. Направете списък с лошите му качества и вместо да се фокусирате върху позитивите, фокусирайте се върху негативите. Всеки път, когато го срещнете, си припомнете как ви е наранявал в миналото и колко зле сте се чувствали тогава. Дръжте в ума си всички причини, поради които този мъж не е за вас.
ДЕВА
Направете крачка назад и спрете да се притеснявате, че ако му позволите да си отиде, ще останете сами завинаги. Той не е Единственият, но това не означава, че никога няма да го срещнете. Направете си план за действие – какво искате от една връзка и как да го постигнете. Когато впрегнете мозъка си в действие и разберете, че сте готови за това предизвикателство, няма да се насилвате да обичате мъж, който не е за вас.

ВЕЗНИ
Изглежда, че той ви обича, а и мразите да сте сами, така че когато той поиска да прекара време с вас, се съгласявате. Трябва да престанете да сте толкова мили с хората. По-добре му откажете среща и ако трябва, направете го грубо. Ако останете в тази половинчата връзка, това ще ви направи мързеливи и няма да вложите енергия в търсенето на правилния мъж.
СКОРПИОН
Когато правите секс с този човек, сте почти убедени, че това е любов. Но след това, когато се замислите за начина, по който той се държи с вас извън спалнята, си давате сметка, че това съвсем не е връзка. Трябва да престанете да спите с него, дори да го докосвате изобщо. Имате страхотна химия, но във всеки друг аспект сте несъвместими. Истинската връзка изисква много повече неща от хубавия секс и трябва да се предпазите от пристрастяване към секса с него.
СТРЕЛЕЦ
Знаете, че не бива да си падате по някого, който на пръв поглед върши правилните неща, но без да са подплатени от истинска емоция. Той ви подарява цветя, чудесно, но ще ви изслуша ли, когато сте нещастни и ще ви заведе ли на лекар, ако имате нужда? Свалете си розовите очила и го вижте такъв, какъвто е. Ако не виждате това, което очаквате, трябва да продължите напред.
КОЗИРОГ
Знаете, че един от най-добрите (и плашещи) начини да избегнете влюбването в погрешния човек е да говорите с него за това. Попитайте го честно как вижда връзката ви и какви са бъдещите му планове за вас двамата. Объркването и паниката, изписани на лицето му ще ви убедят, че това не е точният човек и това, което изпитвате е свързано повече с вас, отколкото с него. Можете дори да го помолите за помощ, за да го преодолеете по-лесно.
ВОДОЛЕЙ
Склонни сте да намирате нещо интересно и добро почти у всеки, което не ви помага да стесните кръга от потенциално подходящи партньори. Вярвайте в интуицията си, когато ви казва, че не трябва да имате връзка с този мъж. Избягвайте го и игнорирайте неговото внимание. Ако трябва да увеличите дистанцията между вас, направете го. Заминете на пътешествие до някакво хубаво място. Един ваканционен флирт ще ви помогне да го превъзмогнете.
РИБИ
Вслушайте се във вътрешния си глас, който ви крещи, че този мъж не е достатъчно добър за вас и не се отнася с вас по начина, който заслужавате. Припомнете си, че заслужавате един чудесен мъж, не такъв, който взема колата ви и я връща ударена и с празен резервоар. Пазете се за някой по-добър.

Текст:iwoman.bg

Close