fbpx

Как да накарате един мъж да ви преследва

В днешно време сме свикнали да преследваме всичко: добрата работа, изгодните условия, свободното място на паркинга и какво ли още не.

Преследването е начин на живот и Жак Лакан може да го потвърди всеки ден. Философът винаги е вярвал, че качественият живот е закодиран именно в пътя до целта, в лишението, мъката и болката, които инвестираме. Целта е просто финалната дестинация на едно дълго пътуване, понякога може да не ни хареса, но винаги ще имаме спомена за преживяното. Преследването е новият начин на живот и го правим навсякъде, включително и във връзките. Горчивият опит е доказал, че всеки подарък може да се заплати рано или късно и щом получим нещо без никакви усилия, то просто не е интересно и не може да се оцени. Качеството изисква жертви и идва с висока цена. Това означава, че мъжете прекарват целия си живот в преследването на жени, докато жените се стремят да се превърнат в най-атрактивната и изкусителна цел, a привлечените мъжки индивиди винаги ще отговарят на избраната роля. Ето защо нощната дива винаги ще привлича някой друг празноглавец в бара, който вижда само физическата красота. Сигурен съм, че много малко жени биха искали да генерират внимание само заради красивата си фигура, а и понякога е плашещо да забележи, че мъжкият поглед е забит на юг от очите й. Ако искате качество с малко повече мозъчни гънки от мускули, трябва да промените стратегията. А това не е толкова трудно, след като мъжът е по-лесен за манипулиране и от кучето (признавам си доброволно).

При всяко опознаване се опитваме да се докажем като истинските бели рицари. Ние сме благородни, успешни и всяка неделя изкачваме Еверест. Лъжата не е добра приятелка на връзката, но това не означава, че само ние използваме тази стратегия. Разбира се, че ще пуснем език до земята, когато пред нас застане изкушение, за което да продадем душата си, но още по-голям заряд ще донесе вътрешната и красота, както и формираните идеали. Ние обожаваме жените, които разполагат с богат житейски опит и достатъчно истории, за да ни накарат да слушаме и гледаме. И до днес интелигентната и успяла жена остава по-красива и атрактивна от всички други. Умните жени са секси, това е!

Обвързването винаги идва с леки лишения. За нас това може да е по-малко срещи с приятели и преосмислянето на приоритетите, но и доброволно сме готови да се откажем от бара, след като у дома ни чака следващото голямо приключение. Една истинска дама никога не е готова да се раздели толкова лесно с независимия си живот, все пак е нейната крепост, в която е инвестирала толкова много. И след като Супер Марио трябва да превзема замък след замък, за да получи принцесата, ние също ще се борим за женското сърце, преследвайки го до последно.

Колкото по-лесно станете нашата половинка, толкова по-бързо може да ни омръзнете. Познавам жени, които винаги сменят партньорите, но не и връзката си. Тяхната любовна авантюра започва на високи обороти и точно след един месец е изчерпана. Страстите са изгорели като феникс, който отказва да се възроди отново. Като мъже, ние цял живот сме учени да правим добро впечатление и чрез него да получаваме всичко с минималните усилия. Ние сме често перфектната реклама, но не и хубавия филм. Не бързайте толкова с обвързването и пренасянето, дайте си време да ни опознаете, прецените дали наистина можете да виреете в среда с мръсни мъжки чорапи на стола и едва тогава предприемете следващата крачка.

Сексът е чудесен, а този на първата среща остава незабравим. Половият наркотик пристрастява и спуска завесите за всички останали изкусителки. Има само една важна подробност – ако го получаваме без никакви усилия, никога няма да искаме да се обвързваме. Безплатните обяди са неангажиращи, следователно не искате да ги давате на всеки. Връзката не е само секс! Няма мъж, който да не предпочете да прекара уикенда у дома и да прави закуска в събота сутрин за греха в спалнята. Обичаме гушкането точно колкото и вие (понякога и повече), гласуваме с две ръце да пуснете романтичните комедии, на които да заспим (все пак екшъните са по-шумни) и нямаме нищо против да прекараме седмица на йога и медитация, след като ще бъдем с вас. Тази порода мъже все още съществува, но трябва да се търси и мотивира. Ние знаем защо няма да излезем в събота вечер с приятели, защото искаме доза от вас, искаме да бъдете нашият наркотик и през цялото време ще се чувстваме като лудите късметлии с джакпот от лотарията. Залозите винаги са били ясно описани – ние сме вашият принц, който не се страхува да подарява и изпраща цветя в офиса, а вие сте нашите кралици, които ще ни осигуряват онази интимност и домашен комфорт.

Избирайте целите си мъдро. Не само вие можете да сложите онази къса пола и цяла вечер да получавате жадни погледи. Много от нас започнаха да посещават редовно фитнеса, избелиха усмивката си и предоставиха всичко, което може да зарадва женското око. Тази игра е за двама. И мнозина създават привличането, но искат само секс, а не връзка. Добрият външен вид, успешната кариера и чувството за хумор не са сертификат за „И те заживели щастливо“. Има мъже без сериозни намерения, но блестят толкова ярко, че привличат онова женско внимание. Дами, не всичко, което блести, е злато.
Щом ни накарате да се почувстваме като победители в играта на флиртове и закачки, щом започнем да се чувстваме като деца, които влизат за първи път в сладкарница, ние доброволно ще затворим вратите на всички останали принцеси, защото знаем, че у дома ни чака кралица.

Close