fbpx

Как да задоволите мъжа си така, че да моли за още

Да удовлетворявате сексуалните нужди на своя партньор е изкуство, старо като света – който го владее, изживява много по-силна наслада в леглото. Някои жени обаче изпитват трудности да доставят жадуваното еротично удоволствие.

Не е нужно да сте порнозвезда или ненаситна нимфоманка, за да дадете на мъжа си онова, от което се нуждае, уверява секс консултантът Шон Джеймисън и в yourtango.com дава 4 съвета как да направите това.

1. Разберете какви са неговите любими секс фантазии.

За всеки мъж има неща, които силно го възбуждат – било то впитите дънки, високите токчета или по-дълбокото деколте. Но, освен това, вашият любим може да има и „по-откачени“ слабости. Например да обича да ви гледа как правите секс с друга жена или дори с друг мъж; да иска да пробва анален секс; да се възбужда силно, ако ближете пръстите на краката му…

Открийте какво предпочита вашият партньор и го направете. Самото действие е най-лесната част. По-трудно е да разберете от какво се нуждае той и да го приобщите към тази ваша идея, да го накарате да се отпусне и да отвори сетивата си.

Как? Като му кажете, че искате да изпробвате много различни неща с него, и докато ги изброявате да наблюдавате реакциите му. Очевидно той ще бъде по-запален по някои идеи, а други няма да му харесат чак толкова.

2. Научете се да говорите страстно, да изричате „мръсни“ думички, докато правите секс.

Така можете неимоверно да повишите както неговото, така и вашето ниво на сексуално задоволяване. Първоначално не са необходими и много думи – единствено е добре да сте по-шумни по време на секс да акцентирате на стенанията си.

Следващата фаза е да започнете да изричате, стенейки, една или две думи („Да!“, „Точно така!“, „Да, да!“, „Продължавай“). Ако овладеете първите два етапа, по-нататък ще ви е много по-лесно. Просто е добре да казвате на мъжа си какво ви харесва и какво да прави в момента на половия акт.

Не забравяйте, че „мръсните“ разговори по време на секс са само началото! Говорете му страстно и през деня, чрез текстови съобщения.

3. Откриването на нови секс пози също би задоволило партньора ви до неузнаваемост.

Или, казано с други думи, прилагането на всякакви варианти. Всеки си има различни предпочитания, но ако се фокусирате само върху едни и същи неща и ги прилагате отново и отново, най-вероятно накрая ще се отегчите напълно. Затова експертите горещо препоръчват изпробване на нови позиции. По този начин и вие ще натрупате страхотна база данни за движенията, които силно възбуждат половинката ви.

4. Добрият орален секс също е от съществено значение, когато се говори за мъжките емоции.

Няма мъж, който да не обожава тази добре свършена работа.

Close