fbpx

Как да… Го накараш да поревнува

Стига да е в допустими граници, ревността може да окаже супер освежаващ ефект върху любовта ви. Как да я дозираш правилно?

ПОКАЖИ НЕЗАВИСИМОСТ
Той иска да излезе с компанията по мъжки? Супер! Вместо да се цупиш, защото те “изоставя”, събери своята тайфа и отидете на дискотека. Гаранция, че твоето прекарване ще е по-диво, сравнено с неговото висене на бира и разговори за последното Световно. Той знае прекрасно какво се случва в дискотеките и нищо чудно да не издържи и да ти звънне по някое време… просто да те чуе как си.

НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ СЕКСАПИЛА
Истина № 1: няма нищо по-удобно от дънки и тениска. Истина №2: няма нищо по-сексапилно от рокля и висок ток. Истина № 3: Няма мъж, който да не умре от ревност (и кеф), когато води под ръка умопомрачително секси гадже, което обира жадните погледи на събратята му по пол.
Вече знаеш какво да облечеш на следващата ви вечеря навън, нали?

ДРЪЖ СВОЯТА РЕВНОСТ ПОД КОНТРОЛ
Добре е да запазиш в тайна точната сила на чувствата си. Защото несигурността кара другата страна да се стреми да ги заслужи. И обратно – убедеността, че този човек ти е в кърпа вързан, води до отегчение (няма какво да се лъжем, всички сме устроени така). Следователно колкото и да ти се иска да му се обесиш на врата под формата на табела Reserve, най-умният ход е да избягваш скандалите на тема кой кого и как е загледал. Защото точно така го караш да се чувства неуверен в любовта ти.

вземи му акъла съвет
ПОДАРЕТЕ СИ ГОРЕЩА НОЩ В ХОТЕЛ
Смяната на пейзажа ще разпали страстта ви, а споменът за палавото парещо приключение ще подклажда усмивките ви седмици наред. За да се потопите изцяло в момента, не правете резервации предварително. Опаковайте малка чанта с най-необходимото и потеглете нанякъде. Или го изненадай – подготви нещата и му прати sms къде и кога го чакаш.

ТОЙ СЕ СЪРДИ, ЧЕ НЕ МУ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ
Колкото и странно да звучи, днес все повече мъже изземат това уж женско оплакване. Направи честен анализ. Дали наистина не го поставяш след работата и приятелите? Ако вечно чака да му кажеш плановете си в последния момент, значи има право да се чувства пренебрегнат. И ти трябва да преподредиш приоритетите си. Ако обаче сте различен тип хора – той е домошар, а ти си падаш по живота, трябва да му обясниш, че този тип емоции за теб са жизненоважни. И да въведете строга схема – да кажем, 4 дни в седмицата ще оставаш с него у дома, през другото време ще излизаш с приятели. Така няма да има недоволни.

Отключи емоциите му с въпроса „С какви хора се движеше в гимназията?“

Текст:cosmopolitan.bg

Close