fbpx

Какво разкрива начинът, по който те гушка

Твоят човек може би невинаги споделя чувствата си, но тялото му би могло да говори вместо него. За да дешифрираш самоличността, палавите му желания и други негови тайни, наблюдавай как се сгушва в теб, докато сте удобно излегнати на дивана.

ПРИТИСКА ТЕ ДО ГЪРДИТЕ СИ.

Докато този сладур се представя пред теб като супер мъжествен и силен мачо, в душата си всъщност е много нежен и раним. Като те придърпва възможно най-близо до сърцето си, той символично ти демонстрира, че има дълбоки чувства. Освен това фактът, че те приближава към толкова мъжествена част от тялото си като гръдния кош, е неговият начин да ти покаже, че може да те защити.

ОБГРЪЩА ТЕ, ДОКАТО Е ЗАД ТЕБ.

Ето какво имаме предвид: той е зад теб, телата ви са долепени едно до друго, дупето ти е плътно прилепнало към малкия му приятел, а ръцете му имат свободата да докосват всяко кътче от тялото ти. Тази поза определено говори, че той е човек на физическите удоволствия, който обожава усещането от допира на твоите извивки до неговите, твърде вероятно е и либидото му да е доста високо. Но докато искрено се наслаждава на прегръдката ви, може би не се чувства напълно удобно, когато изразява емоциите си. По-добре не очаквай от него това да се случва с думи, а търси обяснението му в любов във жестовете и действията му.

Поставя глава в скута ти.

Ако си сред мацките, които обичат да се грижат за човека до себе си, определено той е твоята шестица от тотото. Представителите на силния пол, които предпочитат тази поза, обикновено са малко  несигурни във връзките си и разчитат на жената до себе си да ги накара да се чувстват добре в кожата си. Освен това той се чувства сигурен в емоциите си, адски чувствителен е и е напълно готов да сподели всичко, което е в главата му. Това сладурче иска да те направи щастлива – на драго сърце ще те обсипе с еротично внимание и ще приеме присърце мисията да ти достави най-главозамайващият оргазъм, който някога си си представяла…

УВИВА РЪКА ОКОЛО ТЕБ.

Истината е, че да увие едната си ръка около теб, не е най-интимният жест на земята. Общо взето това е минимумът гушкане, който се чувства задължен да ти даде, въпреки че очевидно този тип нежности не са му по душа или просто не се чувства удобно да ги прилага на практика. Добрата новина е, че той явно осъзнава, че този контакт на близост е важен за теб и уважава нуждата ти от нежност, въпреки че не я споделя. Това означава, че лесно се насочва към маневрите, които ти доставят удоволствие, включително сексуално. Дай му главните насоки и бъди сигурна, че занапред ще се справя все по-добре.

Текст:cosmopolitan.bg

Close