fbpx

Какво разкрива докосването му

Няма да открием топлата вода като кажем, че мъжете хич не ги бива да говорят за чувствата си. За твой късмет тялото им го прави вместо тях. 


Също както този превъзходен екземпляр, и твоят човек иска да се перчи пред теб.

НАВЕЖДАНЕТО ВСТРАНИ
Ще забележиш този жест, когато седите един до друг по време на среща. Той е съвсем невинен на вид и често изглежда случаен (например докосвате раменете си, докато си разменяте менюто), но нищо чудно да е преднамерен контакт, който цели да разпали интереса ти. За него това е безопасен начин да провери как реагираш на докосването му, защото така няма да се почувства неудобно ако се отдръпнеш.

ЗАКАЧЛИВОТО ПОЩИПВАНЕ
Мъжете използват този жест още от ученическите години, когато те харесват, но нямат никаква идея как да го вербализират (или се притесняват да го направят). Представителите на другия пол се сближават помежду си с боричкане, сръгване в ребрата и потупване на рамото да речем. Така че, леко неадекватният жест от негова страна може да значи, че сладурът срещу теб се опитва да скъси дистанцията.

РЪКАТА НА ГЪРБА
Ако един мъж направи това (за да те преведе през тълпата или през някоя врата), значи иска да създаде добро впечатление и да ти покаже, че е джентълмен. Само внимавай къде точно поставя дланта си – ако е по-ниско от центъра на гърба ти, може да пробва колко далеч ще го пуснеш да стигне.

69% от мъжете признават, че са ровили в sms-ите на гаджето.
Уеб-анкета на Cosmo

ЧЕТИ МЕЖДУ ДУМИТЕ МУ
Той казва: „Това са мъжки работи, не ги разбираш.“
Той има предвид: „Ако ти обясня, ще се разстроиш.“

В дебрите на мъжкия мозък
„ЗАЩО ФЛИРТУВА С ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ?“
Ако един мъж си пада по теб, ще направи всичко възможно, за да привлече вниманието ти и това включва да очарова приятелките ти. Момчетата флиртуват невинно с други момичета, за да демонстрират пред теб колко са готини и желани. Плюс това, те са така устроени, че да търсят одобрение от жени и нищо чудно той въобще да не си дава сметка, че го прави. Но ако си убедена, че поведението му намеква за склонност към изневяра, обърни внимание дали говори само с едно момиче или с много. Ако си бъбри с няколко девойчета от компанията, вероятно просто търси внимание. Но ако е насочил цялата си енергия към една жена,  намеренията му може да не са толкова невинни.

Close