fbpx

Какво искат жените ли? Вярност и оргазми!

Мистерията на женската душевност – толкова вицове и книги са създадени за нея. А истината е, че не искаме много (поне не чак толкова много). Макар да изглежда, че всяка една от нас има километричен списък с поне стотина точки, във взаимоотношенията си търсим на първо място вярност, а на второ – оргазми, разбира се.

Искаме мъжът до нас да е мъж на място. Сещате се – да ни защитава, да бъде силен, когато се чувстваме слаби, но и да бъдем неговата най-голяма слабост. Дори в модерната епоха, в която сме все по-независими, тези примитивни нужди все още са водещи.

За нас наистина няма значение колко мъже ни събличат с поглед, щом ние гледаме само към един единствен. И точно този един трябва да ни желае и да показва страстта си. Сексът си остава една от най-мощните човешки емоции и ние определено не се „цепим от колектива“. Имаме нужда от него, искаме го, макар не винаги да изглежда така. Просто играта на „ловец и плячка“ ни харесва адски много и чакаме да бъдем „уловени“.

За съжаление, често оставаме неразбрани. Верността и оргазмите вървят ръка за ръка в женската психика. Когато сме сигурни в човека до нас, в неговата любов и преданост, сме готови да му се отдадем всячески. Отново и отново. В крайна сметка, отношението на жената е огледало на мъжките действия. Време е мъжете да се научат как да показват любовта и загрижеността си. Защото няма нищо по-ценно на света от партньор – сексуален, емоционален и душевен.

 

Коментирайте във Фейсбук
Close