fbpx

Какво издават приказките му

Хвали се с големите си постижения. Сигурно смяташ самодоволния тип насреща за чиста проба въздух под налягане и откровен комплексар. Признаваме – възможно е да си права. Но все пак погледни на нещата от другата страна – въпросният младеж сигурно си пада по теб и се опитва да те впечатли по начин, типичен за мъжете – като се фука, че кара новичко BMW или че е бил на почивка в Барселона. Така иска да ти покаже, че е голяма работа, стабилен е и е в състояние да ти даде сигурност.

ОПЛАКВА СЕ ОТ ШЕФА ИЛИ РАБОТАТА СИ. Направо да го ожали човек, нали! Но внимавай с тези приказки. Ако той се чувства нещастен на мястото, на което по принцип всеки ден ходи доброволно, може би просто го е страх да предприема промени, за да подобри положението си. Това важи с пълна сила и за връзка, която не го прави щастлив.

СМЕЕ СЕ НА СЛУЖЕБНИ ЩУРОТИИ. На пръв поглед такъв мъж изглежда незрял и в това има доза истина. Но бъди сигурна, че този жизнерадостен сладур умее прекрасно да общува с околните и вижда смешното във всяка ситуация. Което си е готино качество, откъдето и да го погледнеш!

ОБСЕБЕН Е ОТ РАБОТАТА СИ. Мислиш си, че този мъж е преуспял? Не бързай толкова със заключенията. Можеш да се обзаложиш единствено, че за него връзките са на второ място. Постоянното говорене на тема работата му показва, че този тип държи много повече на кариерата си, отколкото на емоционалния си живот.

ЧЕТИ МЕЖДУ ДУМИТЕ МУ
Той казва: „Нека да правим каквото ти искаш.“
Той има предвид: „Искам да те направя щастлива, но нямам представа как.“

В ДЕБРИТЕ НА МЪЖКИЯ МОЗЪК
„Защо се опитват да поправят всичко?“
Дааа, това си е самата истина –  дори пълните профани на тема механика, са убедени, че са родени технически гении! Първо, огромното мъжко его кара нормалния представител на силния пол да вярва, че е поне толкова кадърен, колкото и всеки средностатистически водопроводчик/елтехник/автомонтьор, който би извикала да свърши работата. Но не става дума само за глупава гордост. Истинската причина отново е закодирана в биологията. Понеже мъжете имат повече мускулна маса, телата им имат нужда да произвеждат 20 до 30 пъти повече тестостерон на ден в сравнение с женския организъм. Когато успеят да поправят нещо, нивото на въпросния хормон автоматично се повишава. Затова мъжете подсъзнателно се стремят към всяка дейност, която стимулира този чисто физиологичен процес, обясняват учените. Все пак, препоръчваме ти да държиш твоето сладурче настрана от всичко по-ценно… като примерно чисто новичкия ти лаптоп.

Close