fbpx

Какво да правиш, ако той не иска да се обвързва

Хората, които се страхуват от обвързване, са склонни да имат много краткосрочни взаимоотношения. Затова трябва да го попитате какви са неговите цели във взаимоотношенията и също така да сте наясно какви са вашите. Предизвикателството с поставянето на този въпрос е, че може да получите изключително неясен отговор или умело да се избегне темата.

Дайте си времева линия

Тъй като хората, които се страхуват от обвързване, са напълно щастливи в поддържане на връзката във фаза „меден месец“ възможно най-дълго време, вие трябва да установите своя собствена времева линия, в която сте готови да изчакате или да забележите напредъка на връзката. Ако забелязвате развитие в отношенията си, добре. Но, ако той постоянно се опитва да избегне задълбочаването, дори след като са минали месеци заедно, време е да продължите напред.

Уверете се, че вашите собствени нужди са задоволени

Не е изненадващо, че тези хора се страхуват от ангажираност и в други области от живота си и това нежелание не е изключително за вас и вашите взаимоотношения. Хората, които се страхуват от обвързване, често се движат в ритъма в собствения си барабан и не се интересуват прекалено много от влиянието на своето настроение към другите. Това поведение дава доказателства, че те имат егоистични тенденции. Най-доброто, което можете да направите, е винаги да сте сигурни, че нуждите ви са задоволени във връзката.

Връзката е двупосочна улица и ако всички усилия са едностранчиви, е ясно, че е време да продължим или преоценим, ако не сте наясно с постоянните разочарования.

Коментирайте във Фейсбук
Close