fbpx

Какво да подарите на Овена?

7 съвета как да изненадате приятно представителите на елемента Огън

Едно нещо, което Овните със сигурност ще оценят в подаръка ви, това е неговият обем. 

Представителите на първия зодиакален знак кипят от енергия, обичат ярките цветове и ценят скъпите неща. Те са крайно увлечени натури и със завидна честота сменят хобитата си. Но независимо от това е лесно да се угоди на Овена с подарък за рождения му ден. Важното е да спазвате няколко прости правила.

#1. Овните винаги ще бъдат щастливи да получат нещо, което да е от полза за хобито им. Затова трябва да знаете какво ги вълнува в момента – рисуване, спорт…

#2. Не се притеснявайте да подарявате на Овена ваучери или да му дадете пари на ръка. Представителите на този знак в повечето случаи прекрасно занят какво искат и за какво ще похарчат парите. И ще са ви искрено благодарни, че им предоставяте възможността сами да си изберат подаръка.

#3. Едно нещо, което Овните със сигурност ще оценят в подаръка ви, това е неговият обем. Те са представители на елемента Огън, което ги прави крайни и чувствителни към големите изненади.

#4. Добър пример за подарък е абонамент в спортна зала или занятия с персонален треньор. Овните се грижат за формата си и ще оценят подаръка. Към този подарък спадат и ваучер за масаж или СПА изживяване.

#5. Ако избирате козметика, най-добре се насочете към атрактивните опаковки. Овните оценяват и естетическото удоволствие, което им носи подаръка, освен ефекта от използването на продукта. Ако иабирате парфюм, насочете се към ободряващите и енергични ухания, които отразяват натурата на Овена.

#6. Не се тревожете как ще бъде посрещнат ваучер за скачане с парашут например или нещо подобно – Овните обичат тръпката.

#7. Вместо подарък може да устроите романтична среща, пикник или шумно парти. Подобни изненади ще бъдат оценени по достойнство от Овена.

Close