fbpx

Какви качества притежава истинският мъж

Той оценява загрижеността на жената към него, винаги й кавалерства и задължително има кариера и хоби

Вероятно в главата ти имаш ясно изграден образ за идеалния мъж, но в реалността може да е трудно да прецениш дали си срещнала истински мъж или той все още е момче по душа (независимо дали е 35-годишен). За да не гадаеш повече, сме подбрали качествата, които трябва да притежава един истински джентълмен.

Всяка жена се чувства добре в присъствието на мъж, който е уверен в себе си и излъчва неоспорима мъжественост, без това да включва показване на мускули или избиване на комплекси.

Ето и няколко признака, по които да разпознаете този мъж:

 1. Той се грижи за хигиената си безупречно, но без излишна суета. Дали Хемингуей би отишъл редовно да си прави маникюр в някой салон? Не, едва ли.
 2. Умее да балансира модерния стил и изисканата класика, кариерата си и личния живот, без да очаква ръкопляскания.
 3. Откликва на нуждите ви. Истинският мъж се интересува искрено от вашите нужди. Ако партньорът ви се дразни, защото това, което искате, нарушава спокойствието му и му причинява дори минимално неудобство, по-добре потърсете някой, който не е такъв егоист.
 4. Не се съсредоточава само върху онлайн комуникацията с теб, защото закачливите съобщения в чата не означават нищо, ако няма време за теб в реалния офлайн живот.
 5. Когато се интересува от една жена, не чака три дни да ѝ се обади, не прави сложни схеми, а просто се обажда. Щом се свърже с теб, те кани на среща, а защо не и сам да ти сготви, докато се наслаждавате на чаша хубаво вино, което сам е избрал, защото знае как. След срещата той ще се увери, че си се прибрала и най-вероятно сам те ще те изпрати до входната врата.
 6. Ако иска да се вижда с една жена, ще ѝ го покаже. Ако не иска, учтиво ще ѝ каже, че е било приятно да прекарат време заедно (дори и да не е било точно така), но ясно ще заяви намерението си да не продължават отношенията си, защото е присъщо само за страхливците да прибягват до заобикалки и да оставят отсрещната страна да гадае за намеренията им. Истинският мъж няма да ти губи времето в чудене дали нещо ще стане или не.
 7. Той чете книги и вестници, има мнение по широк спектър от теми и събития, но също така осъзнава, че неговото мнение е субективно, а не факт, към който всички трябва да се придържат. Той не се притеснява да спориш с него, не е инатлив и не се опитва да ти докаже, че ти бъркаш. А когато все пак е сгрешил, го признава, без да го приема като края на света или оронване на престижа му като мъж.
 8. Той ще ти отвори вратата и ще вземе палтото ти, не защото те мисли за слаба или за да го помислиш за добро момче, а защото наистина го е грижа за теб и иска да се чувстваш комфортно.
 9. Разбира се, че ще иска да те вкара в леглото си, но той е заинтересуван и от теб като личност. Разговорите ви му доставят искрено удоволствие и освен това се наслаждава на играта на прелъстяване, иска да завладее и мислите ти, не само тялото.
 10. Той оценява, когато една жена я е грижа за него, но не иска тя да го ухажва и да го преследва, за да подхранва егото си. Той също взема водеща роля в процеса на ухажване и знае, че това е двустранен процес.
 11. Способен е да действа без колебание. Истинският мъж не търси одобрение за всичко, което върши. Той е достатъчно уверен, за да действа без колебание. Естествено, че ще потърси мнението ви за важни решения, които ви засягат, но това не значи, че трябва да ви иска разрешение за всичко. Ако партньорът ви е неспособен да се справи с каквото и да било сам без вас до себе си, то със сигурност ще си имате проблеми с истинска лепка.
 12. Той си има кариера, хоби, група от близки приятели и любим начин, по който приготвя пържолата си и не се страхува от жена, която има същите тези неща, напротив, той я харесва още повече.
 13. Той не е „лошо момче”, „добро момче” или въобще „момче”, той е мъж. Главният герой в своя роман, който не търси „добро момиче”, а страхотна жена. Жена, която споделя неговите ценности, но може и да го научи на нещо ново, тя също е изградена и осъзната личност. Той е готов да се потруди да спечели тази жена, независимо колко време ще трябва да почака, за да я срещне. Но когато най-накрая се срещнат, той няма да се колебае, а ще бъде решителен и ще затвърди намеренията си, защото знае, че е извадил късмет. А когато тази жена го срещне, тя също трябва да знае, че е късметлийка.

Текст:http://nbox.bg/

Close