fbpx

Истината за Голямата Любов и Къде да я намериш

Много хора търсят голямата щастлива любов. Прекарват живота си в търсене на подходящия партньор, но никога не го срещат… Тогава започват самообвиненията. Любовта към собствената ти личност става все по-малко, защото се чувстваш самотен и отхвърлен. Имаш усещането, че животът ти минава в търсене на истинската любов, а тя все не идва.

Но ЗАЩО се случва това?

Голямата любов изисква от нас да сме готови за нея. Когато сме готови, тя сама ще ни намери.

Какво значи да сме готови?

Не е достатъчно да я искаме. Трябва да сме на едно вибрационно ниво с нея! Трябва да имаме ясна представа какъв партньор ни е необходим точно на нас и да станем самите ние подходящи за такъв партньор.

Много хора, които са разгледали сайта ми, ми пишат с желание да поръчат картината за Любов и Партньорство, вярвайки силно, че тя е ключът към тяхното щастие. А аз отказвам да я продам…

Има една единствена причина за това – картината за Любов и Партньорство никога няма да ви срещне с правилния човек, ако вие не сте готови да го срещнете. Това означава, че преди да търсим и изискваме нещо от другите, трябва да го изградим в себе си.

Партньорите в живота НЕ са половинки. Истински щастливите връзки са, когато Цяло намира Цяло.

как да намеря истинската любов

Как да промените вътрешната си настройка и енергия, за да привлечете правилния партньор в живота си

В трансформиращите енергийни картини има такава за привличане на любов и партньорство, но преди да започнем да работим с нея трябва да поработим с доста други картини за да променим нашето вътрешно състояние и да бъде възможно да привлечем най-подходящия за нас човек чрез картината за Любов и Партньорство.

  1. Научете се истински да обичате себе си, за да ви обичат и другите

На първо място трябва да изградим Любов към себе си. Без нея не можем да привлечем нищо хубаво в живота си. Света винаги отразява към нас това, което сме. Ако ние не обичаме себе си, няма начин да дойде някой в живота ни, който да ни обича! Можем да намерим някой, с когото да бъдем по взаимна изгода: „ако ти ми даваш нещо, то и аз ще ти дам”. Има много такива двойки. Но нали сега говорим за любов, а не за стоково-парични отношения!

  1. Какви качества търсите в перфектния партньор

Важно е да знаем какви качества искаме да има нашия партньор и да се опитаме да ги изградим първо в себе си. Подобните неща се привличат. Те резонират на една и съща честота. Ако искаме партньора ни да е спокоен, радостен, да има ясно виждане за ситуациите, да е творческа личност, да умее да оцелява, да е сексуално активен, да има лидерски качества и да умее да изкарва пари – то има доста с какво да поработим ние самите. Не случайно се казва, че за да имаш нещо, трябва да станеш това нещо.

Когато нещо ни липсва в живота, като любов, това означава, че имаме да работим още върху себе си, за да привлечем не „кой да е мъж”, а точно онзи, който искаме да имаме в живота си. Различните хора имат нужда да работят върху различни аспекти от личността си, за да постигнат желаното. На някои им трябва повече изграждане, а на други съвсем малко не им достига.

Ако не сте сигурни какво не достига на вас, за да срещнете желания партньор, свържете се с мен и аз ще мога да ви дам адекватен съвет за това, което трябва да подобрите в себе си първо. Имейлът ми е: [email protected]. А консултацията е напълно безплатна.

Много ми се иска да ви предложа картината Любов и партньорство, но преди нея може би ви трябва някоя от другите картини, които ще ви помогнат да отключите липсващите енергии в себе си:

как да намеря истинската любов

Любов към себе си – помага ви да отключите енергията на любовта и да се изпълните с нея. Обичайки себе си, ще започнете да виждате света по друг начин. Ще станете като частица, заредена с положителна енергия и щастие, с която всеки би искал да прекара поне малко от времето си. И ще си позволите да повярвате, че можете да имате всеки мъж, дори идеалния.

Яснота – яснотата ни помага да видим света ясно. Тя разчиства хаоса в главите ни и ни показва стъпките и преките пътеки. Яснотата ни дава отговорите на въпросите и ни, и ги дава бързо. Дори само 10 минути на ден са напълно достатъчни.

Спокойствие – тази картина ни балансира. Изкарва стреса от нас и ни помага да се насладим на живота. С нея не виждаме проблеми, защото те вече не съществуват за нас. А какво са проблемите? – това е начинът, по който ние реагираме на събитията. Нищо повече.

Радост – тя ни изпълва с онази по детски чиста енергия, с която виждаме света в ярки цветове и всеки ден очакваме само най-доброто. Помага ни да се радваме истински – на живота, на хората, на света. Прави ни истински.

Творчество – творчеството е вселенска енергия. Женска енергия. Това е силата на създаването и жените имат огромна нужда от нея. Тази картина събужда творческия ви гений и ви мотивира да създавате. А кой знае… от това може да се роди и нов талант, дори ново начало в живота ви… ????

Картина, балансираща работата на Първа чакра – тя ни свързва с енергията на Земята и изгражда материална стабилност. Дава ни основата, за да изградим живота си над нея.

Картина, балансираща работата на Втора чакра – тя работи на любовно и сексуално ниво. Хората с отключена енергия на втора чакра са открити, жизнерадостни, чувствени и общителни. Те са много привлекателни за околните, независимо от това, дали са красиви. Тези хора се грижат добре за физическото си тяло, проявяват добър вкус за всичко, имат силна творческа енергия, обичат движението, промяната и скоростта. Имат висока самооценка и лична харизма.

Картина, балансираща работата на Трета чакра – тя ви помага да привличате успеха и развива увереността във вас самите. Хората с отключена енергия на трета чакра са с успешна кариера или бизнес, печелят добре и имат чувство за собствено достойнство.

А защо се случва това? Защо трябва все да се доизграждаме?

Животът е пътуване. Би било много скучно, ако веднага стигахме до крайната цел. Нямаше нищо да научим. Всички наистина ценни съкровища ги събираме по пътя. Важното е да решим да тръгнем и да направим първата крачка, а после и втората, и следващата и да видим и приемем всички прекрасни неща, които живота е приготвил за нас по пътя ни!

Аз вярвам, че трансформиращите картини ще ви помогнат да получите всичко, което желаете, защото те вече са променили живота на десетки хора. Дори и да не сте сигурни дали това е вашият инструмент или не знаете коя точно картина ви трябва, свържете се мен на email: [email protected] и разкажете историята си, а аз ще мога да ви предложа най-доброто решение.

Текст:Нина Атанасова
Close