fbpx

Интересно предложение за една зодия на 25 февруари

Овен

Това е ден, в който най-важно ще бъде да разпределите силите си. Рискувате да наблегнете само на една сфера и да „пресолите манджата.“ Бъдете умерени.

Телец

Днес ще ви е трудно да скриете, каквото и да било, така че най-добре бъдете честни с околните. Мнението ви ще придвижи напред спорен въпрос.

Близнаци

Това е ден, в който да обърнете внимание на душевния си комфорт. Времето е подходящо за това да потърсите утеха в своето хоби.

Рак

Това е ден, в който ще сте прекалено зависими от чуждото мнение, за да е полезно да взимате решения за себе си. Изчакайте да сте сигурни вие самите какво мислите по въпроса.

Лъв

Това е ден, в който силата ви ще е в теоретичната част не нещата. Въздържайте се от изказвания по сериозни въпроси, както и от подписването на документи.

Дева

Този понеделник мнозина ще завидят на енергията ви. Бъдете умерени в работата, за да не прегорите. Вечерта не пропускайте да прекарате поне един час в спортуване.

Везни

Попътният вятър ще ви помогне за разрешаването на много въпроси. В работата е важно да осигурите наличието на всички необходими документи.

Скорпион

Ситуация в личния живот може да претърпи някои промени. Търсете покоя вътре в себе си, не очаквайте той да ви бъде осигурен отвън.

Стрелец

Това е ден, в който имате шанса за сполучлива сделка, която да допринесе за подобряването на финансовото ви състояние. Не жалете сили, за да постигнете повече.

Козирог

Този понеделник не отхвърляйте интересно предложение от страна на ваши приятели. Възможно е идеята да се превърне в печеливш и забавен бизнес.

Водолей

Този понеделник не прибързвайте с изводите, особено ако са отрицателни. В края на деня обстоятелствата ще се променят коренно и ще имате възможност да се намесите.

Риби

Днес очаквайте изненадващо предложение от страна на партньора ви. Действията му ще покажат колко много ви цени. Ще може да се отървете от притесненията си.

Текст:iwoman.bg

Close