fbpx

Има ли бъдеще любовната химия между вас?

Тези малки знаци ще ти подскажат дали флуидите, които прехвърчат

между теб и новото ти другарче, имат потенциален заряд за в бъдеще.

Горещ знак:ПРИЗНАВАШ МУ КАКВО ТЕ ВЪЗБУЖДА. Спор няма, че е притеснително да  изкажеш на глас най-съкровените си желания. Но ако постепенно се доверяваш все повече на твоето сладурче и лека-полека му разкриваш палавите си мисли (както и той на теб), със сигурност ще се почувствате по-близки.

Горещ знак:НЕ ВЛИЗАТЕ В КАПАНА НА РУТИНАТА. Секс-заниманията ви за нула време ще се превърнат в пълна скука, ако им се отдавате, само когато сте приключили с всички други ангажименти. В случай че искате да поддържате огъня, поставяйте секса на челно място в списъка си с ежедневни задачки и не страхувайте да го правите на изненадващи места и не по заучената схема.

Горещ знак:ПРЕДИГРАТА ПРОДЪЛЖАВА ЦЯЛ ДЕН. Двойките с неотслабващо либидо постоянно си намират начини да поддържат жегата помежду си. Я с палави имейли в работно време, я с топли ласки пред телевизора, я с друг вид секси закачки…

Горещ знак:ПОЕМАШ ЕРОТИЧНАТА ИНИЦИАТИВА. Естествено че новият ти възлюбен трябва да се потруди сериозно, за да спечели благоволението ти. Но ако винаги го оставяш той да държи юздите в леглото, скоро ще започне да се отегчава. Най-здравословният и изпитан метод химията между вас да оцелее по-дълго време, е да си поделяте инициативата в спалнята.

70% от мъжете са се ровили в нещата на приятелките си в тяхно отсъствие.
Уеб-анкета на Cosmo

Текст:cosmopolitan.bg

Close