fbpx

Има и такива момичета…

Има и такива момичета, истински.Да, не се срещат много често, но все пак ги има!

Едни такива момичета, които не се страхуват да кажат всичко, които няма да те излъжат.

Които могат без срам да разкрият чувствата си пред теб.

Едни такива момичета, които ще ти бъдат верни до гроб, независимо от изкушенията на пътя им. Такива, които имат чест, имат достойнство и уважават своя избор.Щом са избрали теб, знай, че друг не ще и погледнат!

Има едни такива момичета, които няма да очакват само ти да се грижиш за тях, а напротив!Ще са винаги там, до теб, в добро и зло и ще направят всичко, за да си щастлив.Ще си измислят глупави шеги, само и само да видят усмивката ти.Само те ще умеят да те размиват, когато ти е тъжно и да те изправят, когато си на дъното.

Едни такива момичета, които нямат нищо фалшиво в себе си. Които слагат малко спирала и любимия си гланц и са готови да се покажат на света. Те нямат екстеншъни в косите си, даже са малко рошави. Нямат и силикон в устните си, усмивката е техният грим.И всяка сутрин, когато ги погледнеш, може да им кажеш, че те са най-красивите! Естествени, истински, усмихнати!

И да, има едни такива момичета, които не се вълнуват от парите ти. Стига им да подариш сърцето си и те вече са най-богатите. Не се вълнуват и от колата ти, напротив! Те обичат да вървят пеша и накрай света ще отидат, стига да сте заедно.

Има едни такива момичета, които са честни, винаги разкриват душата си пред теб и никога не ще те излъжат. Ако са те наранили, ще се извинят. Ако са сгрешили, ще си признаят. Ако са тъжни, ще си поплачат. Защото те са истински. Без маски, без грим.

Има едни такива момичета, които въпреки всичко, което са преживели, могат да обичат и то много силно. Да подарят цялото си сърце с риск някой да го разбие на парченца. Да отдадат живота си на някой, да жертват, да прощават, да забравят, да обичат с цялата си душа.

И ако намериш някое от тези момичета, пази го!

Защото има и такива момичета, но те са на изчезване…

Текст:Надежда Георгиева

Close