fbpx

Изневяра, нова любов или бебе? Какво чака 12-те зодии през СЕПТЕМВРИ…

Септември ни е подготвил много събития, с които трябва да се справим. Някои от тях са изключително позитивни, но други – малко или много, ще променят хода на живота ни. Едни зодии ще се радват на нова любов и запознанство, което ще ги накара отново да полетят от щастие.

Други зодии, за съжаление, ще разберат, че партньорът им не им е верен и ще останат сами, поне до края на 2017 г. В началото на следващата година обаче за тях ще дойдат по-добри и ведри времена, когато отново ще се влюбят.

Има и зодии, които ще стават родители… какво по-хубаво от това?

Овен.

Сега е моментът да действате по въпроси, свързани с придобиването или продажбата на земя или друго недвижимо имущество. Обстоятелствата изненадващо ще се подредят във ваша полза, така че да постигнете личните си амбиции. Положете усилия в тази насока през първи десет дни на месеца. Втората деката на периода ще предложи интелектуални предизвикателства пред вас. Наученото до момента ще ви свърши работа, но ще трябва да търсите новини начини за действие извън вашия опит и знания. Ще имате нужда от фантазията си, а тя точно тогава сякаш ще е излязла в отпуска. Последната част на септември е за любов. Искате или не искате, на преден план ще излязат личните ви отношения и няма как да избягате от тях. Отървете се от предразсъдъците и всичко ще тръгне по мед и масло.

Телец

Първите дни на септември са ви дадени, за да се погрижите за себе си и финансовите ви интереси. Направете така, че сами да сте си господари. Хубаво е да направите всичко възможно, за да придобиете финансова независимост. Ако сте избрали тези дни за почивка, то това е добро решение. Опитайте се да се разтоварите ефективно и да се заредите с нови сили. От втората декада на периода настойчивоста ви ще даде своите резултати. Някои от вас ги очаква заслужено пътешествие, което ще сбъдне мечтите ви. Представителите на знака, които продължават образованието си, ще имат безспорни успехи и високи оценки на изпитите. В средата на периода ви очаква и добра развръзка по съдебен въпрос. В последните дни на септември не залагайте прекалено много на фантазиите си. Засега ги оставете в главата си. По-натам ще дойде и тяхното време за реализация.

Близнаци

Септември ще бъде един балансиран месец за представителите на знака Близнаци. Ще имате достатъчно време за всичко, което искате да свършите. Освен че с добрата си работа сте си спечелили цялото това свободно време, късметът също ще е на ваша страна. Каквото поискате – това ще се случи. Средата на месеца е добро време да стоплите отношенията с роднините. Идва зима и е добре да знаят, че има кой да се погрижи за тях в случай на нужда. Децата ще имат нужда от повишено внимание във връзка със започващата учебна година. Оставете амбициите на страна и се вслушайте в желанието на детето. Направете, каквото трябва, а ще се случи… също, каквото трябва, и то без съмнение ще е най-доброто. Последните дни на периода може да помислите за кратка почивка, като едно истинско сбогуване с последните топли дни на годината.

Рак

През този месец нищо няма да е в състояние да ви спре. И така трябва да бъде. Мнозина от вас имат огромна нужда да променят живота си. Освободете се от предразсъдъци и стереотипи, които не ви позволяват да се развивате и да продължавате напред. Сега може да сте сигурни, че Съдбата ще е на ваша страна, но не забравяйте, че само вие сте отговорни за решенията, които взимате. Най-важното е да сте честни със себе си, тогава въпреки трудностите, събитията ще се развият благоприятно за вас. Не си отказвайте в забавленията, особено след като са се струпали дни на усърдна работа. Балансът винаги трябва да е налице. В здравословно отношение се грижете за спокойствието и нервите си. Възможно е да чуете критика относно действията ви. Може да й обърнете внимание, но не и да си я лепвате като присъда или етикет. Никой не е на ваше място, за да знае по-добре от вас как да постъпите.

Дева

Септември ще ви даде много възможности за изява. Няма да е необходимо някой да ви насърчава, тъй като вие самите трудно ще издържате да не вложите енергията, която ще прелива от вас. Единственият ден, в който е добре да забавите темпото, за да обмислите добре следващите си действия, е 5 септември. От там нататък – пълен напред! Обстоятелствата ще се подредят така, че ще имате възможност за изненадваща печалба. Изобщо не се чудете дали да действате или не, а грабете с пълни шепи. Последните дни на месеца са време за разчистване. Натоварили сте се с много неща, които ви пречат да изпълнявате основните си задължения и да се грижите за себе си. Сега е моментът да поправите това. Оставете само най-необходимото и се разтоварете от излишните емоции и тревоги. Пред вас е един много силен период, в който ще се докажете в пълния си блясък.

Лъв

Месецът ще започне с желание за повече самостоятелност от ваша страна. В първите дни на периода няма да ви е лесно да я постигнете в степента, в която ви се иска, тъй като ще трябва да изпълнявате основните си задължения. Началото на месеца обаче не е подходящо време за смяна на работата, така че ще ви се наложи да носите повече дини под мишница. Умората може да ви изиграе лоша шега, така че направете всичко възможно да разтоварите психиката си от въпроси, които не са толкова важни за вас сега. Помислете сериозно как бихте могли да освободите всекидневието си. Разреждане на напрежението и повече свобода ще ви дадат последните дни на месеца. Тогава ще сте изцяло господари на съдбата си. Не пропускайте момента, за да подредите живота си така, както на вас ви харесва.

Везни

Месецът ще донесе нови възможности за представителите на знака Везни. Една малка крачка от ваша страна ще е в състояние да промени живота ви към добро. Очаквайте съществено подобряване на начина ви на живот. Всичко ще е само ваша заслуга. Не се залъгвайте за своето участие в процеса. Това може да ви въвлече в ненужни отношения. В средата на месеца направете така, че само и единствено вие да направлявате посоката на събитията. Сега не е моментът да оставяте на другите да диктуват живота ви. Може да бъдете благодарни на близките и роднините ви за помощта, но някои решения трябва да вземете сами. Краят на месеца може да наложи промяна. Оставането насаме със самите вас ще ви е само от полза.

Скорпион

Много творчество очаква представителите на знака Скорпион през новия месец. Каквото нарисуват мечтите ви, това и ще се случи в живота ви. Затова е наложително да сте креативни и оптимисти. За мнозина от вас това ще е времето, когато ще създадат семейство и насочат връзката си към създаването на домашен уют. Самостоятелните представители на знака ще се втурнат в преследване на щастието, но прекалените представи може да ви изиграят лоша шега. Старайте се да сте здраво стъпили на земята. През втората половина на месеца от вас ще се изисква повече активност. Дали сте някои обещания и ще трябва да ги изпълните. Няма да ви е лесно, но със сигурност ще успеете, тъй като притежавате всички ресурси за това. Имате шанса сами да очертаете своя път към щастието.

Стрелец

Това е месец, в който трябва да заложите на сигурното и най-вече на дисциплината. Спонтанните решения няма да ви вършат работа и дори могат да ви навредят. Спазвайте всички правила, ако сте планирали посещение на чужда държавата. Проучете условията предварително и добре се запознайте с тях. Ако ви предстои изпит, не си позволявайте да пропуснете част от материала – съществува възможност именно тя да ви се падне. Втората половина на месеца ще ви зарадва приятно с любовно приключение. Това ще разведри всекидневнието на самостоятелните представители на знака. Обвързаните сред вас ще усетят, че е настъпил моментът за по-сериозна крачка в отношенията. Вероятно ще ви се наложи да поемете повече отговорности, но резултатът ще си заслужава.

Козирог

Очаква ви месец на изобилието и разширяване на хоризонтите пред вас. Някои представители на знака може да получат предложение за работа или продължаването на образованието зад граница. Не се колебайте да тръгнете на път. Такъв шанс не изниква често. Втората половина на месеца ще ви донесе смесени събития. От една страна, ще летите на крилете на любовта, но от друга ще си дадете сметка, че ще трябва да направите някои компромиси, свързани с личните ви цели, за да има мир в отношенията ви с любимия човек. Колкото и да ви се вижда сериозен проблемът той доста бързо ще намери своето разрешение. През последните дни на септември се въздържайте от вземането на важни решения, особено ако са свързани с дома и местожителството. Може да сте сигурни, че каквото и да направите късметът ще е на ваша страна.

Водолей

Това е месец, в който трябва да спазвате правилата. Придържайте се към нормите, всяко прекрачване на границите няма да е във ваша полза и после ще ви е необходимо много време и усилия, за да възвърнете авторитета си. Това е единственото ограничение за вас сега. В първите дни на месеца ще имате възможност да постигнете всички печалби, които може да постигнете. Материалното ще ви се отдава лесно, стига да имате достатъчно хъс и енергия. Не пропускайте възможностите си заради мързел или несигурност. Приключете решаването на паричните въпроси, тъй като след средата на месеца няма да ви е до това. Тогава на преден план ще излязат личните и любовните отношения, а както знаем, на който му върви с парите, не му върви с любовта или поне не с истинската. Отношенията ще се развиват стремително и вероятно ще ви са наложи да покажете, до каква степен сте сподобни да поемете отговорност. Така е, понякога истинските неща просто се случват и се случват бързо.

Риби

Този месец ще е един от най-ползотворните в годината. Ще притежавате нетипично за знака ви хладнокръвие и реалистичен поглед върху нещата. Използвайте първата половина на месеца, за да преразгледате приоритетите си. Теглете смело чертата и се разделете с всичко, което ви натоварва и тревожи. Изобщо нямате нужда от тези неща. Сега много лесно ще се разделите с всичко, което ви дърпа назад. Желанията и фантазията оставете настрана. Силата ви ще е именно в трезвата преценка и грижата за личните ви интереси. Това е златно време за израстване. От втората половина на месеца не предприемайте инициативи, оставете си ролята на наблюдател. Трупането на информация ще ви донесе повече ползи, от колкото участието на всяка цена. Периодът ще ви накара да преосмислите и ценностите и приоритети в личния ви живот. Сега не е време за действия. Просто оставете нещата да се случват.

Прочети още :Actualno.com

Коментирайте във Фейсбук
Close