fbpx

Излизайте с мъж, когото не трябва да молите

Излизайте с мъж, когото никога не трябва да чакате или да молите. Който вече е разбрал, че вие сте човекът, с когото му е писано да бъде. Излизайте с този, който знае, че вие сте жената на живота му.Не се примирявайте с мъж, когото трябва да убеждавате, че любовта ви си струва. Не се влюбвайте в човек, който няма никаква идея колко специална сте.

Ако трябва да молите за любовта му, вие вече го поставяте над вас и му позволявате да поеме контрол. Ако трябва да го молите да остане или да не си тръгне, вие вече го правите по-важен от вас самата.

Трябва да знаете, че вие сте по-ценна.Осъзнайте, че ако трябва да убеждавате някого да ви обича, това не е истинска любов. Разберете, че ако трябва да продължавате да се борите за неговата любов, вие единствено демонстрирате, че сте нищо без този човек.Но вие сте много повече от това, което мислите, от половинката на едно цяло. Вие може да сте пълноценна без него. Може да се чувствате цяла, без да се опитвате да докоснете сърцето му. Нямате нужда от този човек, ако всичко, което прави, е да бяга през вратата.Не се принизявайте, за да го накарате да остане. Не подценявайте собственото си сърце и любов. Той не ви заслужава, ако единственото нещо, което се опитва, е да ви убеди, че вие нямате нищо, ако сте без него.

Излизайте с мъжа, който вече знае, че сте красива, че сте достойна за обичане, който е разбрал още от първия ден, че вие сте жената на живота му. Срещайте се с човек, който обожава да се събужда всяка сутрин до вас и никога не би мечтал да поеме контрол над любовта ви.Излизайте с мъжа, който вярва във всяка ваша дума, който вярва в големите ви мечти, които ви изглеждат невъзможни, но не и на него.Излизайте с човека, който ви казва, че винаги ще бъде до вас и наистина ще го мисли. Излизайте с човека, който никога няма да си тръгне от вас, който ви вярва с цялото си сърце.

Излизайте с човека, който никога не трябва да молите да не си тръгне, защото дълбоко в себе си той знае, че никога не би го сторил. Излизайте с мъжа, който ще бъде до вас в най-мрачните и трудни моменти. С този, който знае, че дори най-тежките дни с вас са по-добри от ден, прекаран без вас.

Текст:iwoman.bg

Close