fbpx

Изкуството на съблазняването

Съблазняването? Изкуство? По-добре да го повярваш! Много фактори освен съвършената визия са от значение, когато искаш да изработиш перфектната стратегия на изкушаване.
Бъди стратегически подготвена за чувствените, възбуждащи мигове, които те очакват.

ИЗКУСИТЕЛНА ПОДГОТОВКА

Бъди откровено самоуверена
За самочувствието може мно-о-ого да се говори. Този път ще бъдем по-кратки и категорични от обикновено. Ако искаш да се превърнеш в перфектната изкусителка, трябва винаги да мислиш за положителните си качества: силния ти характер, съобразителността ти, интелекта ти. Когато излъчваш позитивна енергия, привличаш хората да се сближат с теб. Не забравяй да извличаш удоволствие от всеки миг и всяко свое преживяване – интересна книга, игра на пейнтбол, скално катерене. Вълнуващите преживявания и екстазът, който изпитваш след тях, карат организма ти да изпуска ендорфини – те не само ти помагат да се чувстваш, но и действително да изглеждаш добре.

Обличай се дръзко
Не позволявай на малко по-отпуснатите ти рамене да те комплексират. Вместо това носи блузки с по-издължени ръкави, за да прикриеш несъвършенствата си. Научи се да подчертаваш предимствата си. Насочи прожекторите към сочните си гърди с голямо деколте, което ги изважда на показ или сексапилното си дупе с дънки със супер ниска талия.

Приближи се
За всяко нещо си има перфектното време и място. Приглушената светлина и чувствената музика ще имат подобаващо въздействие, стига и двамата да сте в подходящо настроение. Как да разбереш кога да действаш? Обърни внимание на едва доловимите следи като блясъка в очите му или допира на ръката му върху рамото ти. Те ще ти кажат: „Сега е моментът”.

След като научи най-основните правила, можеш да преминеш към следващото ниво – черното изкушение. Да не си помисли, че става дума за черни магии? Това, което искаме да ти кажем, няма нищо общо със заклинания и зли сили. Става дума за типа съблазняване, който е може би най-резултатен и пленителен. Забрави сладкото очарование на розовото и натрапчивостта на червеното. Облечи се в секси черно и съблазнявай като професионална изкусителка.
Дари го с това малко черно трикче и го накарай да се подготви за най-съблазнителната нощ в живота си.

УЧИ СЕ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ
Изкуството на съблазняването е сложно за овладяване. И проблемът не е в чувствата, които евентуално ще се появят. За да успееш истински да очароваш един мъж, трябва да се отдадеш изцяло на стратегията си и да притежаваш непоколебима решителност. Искаш ли да знаеш как да се научиш? Просто се вдъхнови от тези легендарни изкусителки.

Клеопатра
Египетската кралица определено не може да бъде определена като красавица по нашите съвременни стандарти. Някои дори казват, че чертите й са били мъжки. И въпреки това Клеопатра се е превърнала в символ на красотата и изкушението. Тя е омагьосала не само Юлий Цезар, но и Марк Антоний – двама от най-брилянтните „мачовци“ не само в Римската империя, но и в историята по принцип. Тя е притежавала всичко: харизма, интелект и хитрост. Точно тази комбинация от качества е била достатъчна, за да я желаят всички мъже.

Мата Хари
Мургавата Мата Хари е използвала чувствеността си, за да се превърне в най-известния шпионин в историята, но освен това се е превърнала в легендарна изкусителка. Въпреки правата си гарвановочерна коса, черните си очи и мургавия си загар физиката й в никакъв случай не е била перфектна – имала е малки гърди. За да направи впечатление, тя подчертавала предимствата и прикривала недостатъците си. Грацията и стилът й насочвали вниманието към прикритата й чувственост и всеки мъж е бил безсилен в нейно присъствие.

Джун Милър
Чернокосата втора съпруга на Хенри Милър – Джун – е обезсмъртена в творбите на съпруга си, които демонстрират съвсем ясно страстта му към нея. В „Тропикът на Козирога“ той споделя: „Цялото ми същество беше концентрирано в лицето й. Можех просто да взема главата й и да се прибера с нея вкъщи… Когато отвори устата и очите си… цялото й същество заблестя от тях… Усмивката беше толкова болезнено кратка и ослепителна, че ми напомни блясъка на нож.“

БЪДИ УЖАСНО СЕКСИ
Сексапилът е много повече от външен вид – той е начин на мислене и вътрешно излъчване. Първоначално всичко е въпрос на визия, но впоследствие точно излъчването ти оставя по-трайно впечатление. Запомни нещо съществено: Въпреки че едно момиче може да има страхотна коса, безупречна кожа и невероятна фигура, всъщност точно огромното й самочувствие е това, което я отличава от тълпата. Стилните дрехи със сигурност ще помогнат за увереността ти. Cosmo ще се погрижи да ти даде няколко стилни насоки, за да побъркаш обекта на желанията си…

Малката черна рокличка
Малката черна рокличка е ужасно стилна и класическа. Почти винаги е перфектното облекло, стига да подбереш внимателно точно тази кройка, която подчертава предимствата на фигурата ти – нежната ти кожа, цепката на бюста ти, гладките контури на гръбчето ти. Ако имаш красиви рамене, е добре да се спреш на нещо с презрамки, минаващи над врата, или пък рокля без презрамки. Или насочи вниманието към секси дупето и краката си с къса черна мини рокличка.
Хитро изкусително трикче: покажи точно толкова плът, колкото е достатъчно, за да го подразниш и го остави само да мисли за останалото… Когато се обличаш в черно, определено всичко останало трябва да бъде изтънчено – не изваждай всичко на показ веднага, остави нещо и за въображението.

Аксесоари
С правилната рокля нямаш нужда от много допълнително разкрасяване. Чифт изчистени висящи обеци, масивна изчистена гривна или хубав пръстен са съвсем достатъчни. Всичко зависи от теб. Запомни, че всичко, което носиш върху себе си, е с цел да насочиш вниманието към себе си, а не към това, което носиш. Ако дрънченето на украшенията ти може да се чуе от няколко метра, значи си сложила прекалено много.

Поглед
Подчертай прекрасните си очи само с тъмни сенки и спирала за удължаване на миглите. Така ще добиеш достатъчно увереност, за да установиш зрителен контакт с горещия екземпляр, който те наблюдава от другия край на стаята. Задръж погледа си над него, докато предизвикаш цялото му внимание. След това се усмихни изтънчено и предизвикателно и скрий очите си от неговите. Така със сигурност ще предизвикаш интереса му.

Коса
Косата е заместителят на ветрилото от миналото – можеш да я спуснеш, за да предизвикваш внимание или да я прибереш, за да си създадеш по-кокетно излъчване. Косата ти е част от най-съблазнителния ти реквизит, затова трябва да се научиш да я използваш в своя полза. Превърни я в оръжието, което допълва мистериозността ти или отметни малък кичур за малко игривост, която също е очарователно секси.
Без значение дали си с къса, дълга, средна, права или къдрава коса – една съблазнителка никога не трябва да има снежинки върху роклята или главата си. Използвай специални продукти, за да се справиш с пърхота и се погрижи косата ти да е винаги здрава, лъскава и блестяща.

В ДЕЙСТВИЕ
Най-важното правило е да бъдеш придирчива! Не искаш просто някого, нали? Трябва да избереш обект, който е достатъчно привлекателен за теб. Така че преди да допуснеш обекта на желанията си близо до теб, чувствай се добре и уверена в себе си. Освен това не се отчайвай, ако не ти провърви още с първия опит. Съблазняването е занаят точно толкова,

колкото е и изкуство. Практиката те прави по-добра!
Най-добре носи черна рокля. Въпреки разпространеното схващане цветът на изкушението не е червеното, а черното. Черното е цветът на нощта, на мистерията, изтънчеността, тъмните тайни дела и примамливото изкушение на забраненото. Докато червеното те изважда на показ, черното дава усещане за дистанцираност, гореща покана само за тези, които се осмелят да се борят за наградата си.
Когато си готова с избора на „жертвата“, подготви се да установиш зрителен контакт. Погледът ти трябва да излъчва увереност, но не натрапчиво. Тъмният опушен поглед, запечатан с дълги, плътни мигли, увеличава интригата. Задръж очите си над него, за да му подадеш сигнал, че е възможно да е грабнал интереса ти, но не го зяпай. Задръж само толкова, колкото е необходимо да се увериш, че той също е заинтригуван.
Щом предизвикаш вниманието му, дари го с бавна мързелива усмивка. Не показвай зъби! Запомни, че никога не е добре да избързваш. Накарай го да мисли, че той те преследва, а не ти него. Мъжете обичат да мислят, че те контролират положението.
Винаги бъди в готовност нещата да станат по-лични и по-интимни. Говори тихо, за да му се налага да се приближава към теб, за да те чуе. Никога не слагай прекалено много парфюм – само толкова, колкото е необходимо, за да усети приятния аромат и да иска да вдъхне повече от него.
Косата ти е добре да бъде пусната свободно и за нищо на света да няма снежинки от пърхот. Направи така, че свободно падащата ти коса съвсем леко да докосне бузката му, за да вдъхне аромата й и да му доставиш нежно, дразнещо усещане – да предвкуси това, което ще се случи.
Изтънчените ти маневри трябва да са точно толкова, колкото да предизвикат интереса му. По време на разговора ви покажи, че това, което ти казва, ти е интересно. Но за нищо на света не се дръж, все едно си му в кърпа вързана. Създай илюзията, че той трябва да се потруди, за да привлече интереса ти. Бъди сигурна, че мъжете обожават предизвикателствата!
И последно: никога не си губи времето с мъже, които не разбират от намеци и просто нямат нужните качества, за да привлекат вниманието ти. Просто заслужаваш повече!
Накарай го да иска още. Запомни: вълнението от флирта е в преследването, така че не ставай лесно завоевание!

КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ
Преди да изпробваш съблазнителните ходове, открий от самите мъже какво наистина ги побърква. Ще бъдеш изненадана да научиш от колко малки неща се впечатляват и колко малко усилия ти трябват, за да му осигуриш супер наелектризиращи емоции.

„Всяко нещо, което ме изненадва, е съблазнително. Например някоя мацка да носи странно бельо… М-м-м!“ – Ицо (24 г.)

„Увереният поглед! Все още не мога да се отърва от погледа на най-сладкото момиче на света, а я видях миналия петък в един клуб. Харесвам жената да е уверена, но не нахална, префърцунена и смешна, докато се опитва да изглежда като изскочила от модно списание. На нас мъжете тези пози са ни смешни, само вие си мислите, че като ни погледнете така, се топим. По-скоро си мълчим заради труда, който влагате, или пък си мислим: тая ми в кърпа вързана.“ – Ати (25 г.)

„Когато приятелката ми докосва ръката ми по време на разговор.“ – Ангел (27 г.)

„Побърквам се, когато ми хапят ушите!“ – Петър (24 г.)

„Когато се запознавам с жена, първо ми прави впечатление цялостното й излъчване – съчетание между чертите на лицето, косата и тялото. Според мен това е първото, което отбелязва всеки мъж, освен ако не е гей.“ – Станислав (29 г.)

„Харесва ми, когато мацката с мен се преструва, че не чува и се приближава към мен. Това движение е супер секси.“ – Деян (25 г.)

„Адски приятно ми е, когато някое момиче извие врата си и се смее шумно на шегите ми.“ – Румен (25 г.)

„Обожавам жените да си въртят косата около пръста или просто да си играят с нея. Е, ако косата е хубава, много ясно.“ – Георги (27 г.)

Close