fbpx

Зодиите, които ще срещнат любовта през юни

Летните месеци са изпълнени със страст и много емоции, затова и имаме чувството, че любовта се носи във въздуха. Ето и кои са 3-те зодии, които ще се обвържат през първия летен месец.

Близнаци

Общителните Близнаци бързо ще се запознават с хора, но до средата на месеца тяхното неумение да слушат събеседника си ще е пречка към сериозните отношения. Социалните събития ще се много, а интересните хора на тях още повече. Добрата новина е, че след 15-то число на месеца цялата Вселена ще ви помага да се „концентрирате“ и да откриете любовта, а от вас зависи дали ще я задържите.

Везни

Месецът за вас започва много напрегнато и наистина не му „виждате края“. Работа, ангажименти, отговорности се редуват постоянно и определено нямате време за нови запознанства и излизания. Това обаче съвсем не означава, че звездите не са ви подготвили изненада. Любовта ви чака точно зад ъгъла, просто спрете да я търсете в „непознатото“ – стар приятел или добър колега ще са ключът към вашето щастие.

Водолей

През юни с лекота ще се превръщате в център на внимание, благодарение на ведрото си настроение. Използвайте тази ваша сила и ще ви очакват прекрасни моменти с близки хора. През месец юни ще имате много възможности за започване на нова връзка. От вас зависи дали нещата ще завършат като лятна авантюра или като сериозна връзка.

Коментирайте във Фейсбук
Close