fbpx

Зодиите, които бягат от сериозна връзка

Докато за някои хора да намерят идеалния партньор е фикс идея, която превръщат в целта на живота си, то за други е просто бонус и те съвсем не държат чак толкова на него.

Дали зодията има влияние? И още как. Ето класация на зодиите, подредени от тези, които най-малко искат връзка, до тези, които не могат и да си помислят да спят с някой случаен.

1. Стрелец

Имате вибратор. Имате достъп до интернет, изпълнен с порно. И имате две ръце. Вие не сте сексуално разочаровани по никакъв начин, защото правите всичко възможно да се чувствате задоволени. Винаги, когато докосвате себе си, получавате оргазъм. С някой друг никога не се знае.

2. Везни

Тези дни не сте имали време да мислите за секс. Вие сте твърде заети за това. Запознанството е последното нещо, за което си мислите. Имате по-важни неща, за които да се притеснявате, отколкото колко празно е леглото ви и дали имате връзка.

3. Водолей

Вече сте спали с токсични хора. Хора, които са ви използвали за секс. Хора, които никога не са се отнасяли с вас по начина, по който наистина заслужавате. Вие сте на мисия да не правите тази грешка отново. Вместо да мислите за запознанства, се опитвате да се съсредоточите върху себе си. Ето защо не се притеснявате, ако не правите секс дълго време. Гордеете се от себе си, че се противопоставяте на изкушението да вървите след грешните хора.

4. Рак

Ако трябва да сте напълно честни, сексът не е голяма работа за вас. Ето защо не сте сексуално разочаровани, но сте по-скоро романтично разочаровани. Искате някой да дойде и да ви покаже какво е истинската любов. Да ви излекува от болката, която сте преживели в миналото. Вярвате, че щом любовта е на лице, ще дойде и сексът. Но за вас винаги е било по-важно да бъдете обичани, от колкото сексуално задоволени, и винаги ще бъде.

5. Скорпион

Не сте против сексът за една нощ и приятелите с предимства. Ето защо напоследък предпочитате да преглеждате Tinder за нещо интересно. Дори и да е само за една вечер, поне ще е вечер, в която ще се позабавлявате. За вас това е по-добре от нищо. Така че никога не сте сексуално разочаровани за дълго, защото всеки път, когато искате секс, правите секс.

6. Близнаци

Вие действате така, сякаш не сте сексуално разочаровани, но винаги когато ваш приятел ходи на среща, искате да знаете всички подробности. Искате да знаете всяко малко нещо за случилото се – дори в спалнята. Вие се опитвате да живеете вместо тях, чрез тях.

7. Лъв

Напоследък флиртувате доста. Всъщност не бихте спали с половината от хората, с които се закачате, но е забавно да си фантазирате. А когато те флиртуват с вас, това сериозно повишава самочувствието ви. Нещо, което обожавате. Това ви кара да се чувствате секси и именно затова толкова много обичате флирта.

8. Дева

Проблемът е, че искате секс, но не искате случен секс. Искате да спите с някого, който означава нещо за вас. Смятате, че сте сапиосексуални, защото освен ако не можете да имате интелектуален разговор с някого, не можете да си представите да споделяте легло си с него. Не се интересувате от идиоти и по никакъв начин не бихте позволили такъв човек да стигне до спалнята ви. Затова много често оставате сами, а това до някаква степен ви наранява. Предпочитате да намерите подходящия.

9. Риби

Всеки път, когато някой ви докосне, дори ако е толкова леко, колкото е докосването по рамото, вие се възбуждате. Напоследък се разочаровате бързо от хората, защото сте недоволни от привързаността. Сексът за вас е невероятен, ако е придружен от масаж и любовни обяснения. Иначе не го приемате.

10. Овен

Разбирате, че една връзка не е необходима, за да бъдете щастливи. Вече сте щастливи. С кариерата си. Със своите приятели. Със себе си. Но когато някой привлекателен човек навлезе във вашето зрително поле, първото нещо, което правите, е да си го представите гол. Не можете да си спомните последния път, когато сте били целувани и това ви убива. Сърцето ви не се нуждае от някого, но тялото ви не е на същото мнение.

11. Козирог

В този момент дори не търсите връзка. Търсите само някой, с когото да спите, и никога повече да не видите. Имате нужда от секс и сте готови на всичко, за да си го получите. Не чакате той да дойде сам при вас, а поемате нещата в свои ръце и сами инициирате това, което ви е нужно, за да се почувствате задоволени.

12. Телец

Вие сте преминали през толкова дълъг застой без секс, че всъщност сте започнали да намалявате стандартите си. Готови сте да имате контакти с хора, към които обикновено не бихте имали никакъв интерес, само за получите това, което искате. Нещата стигат до там, че дори сте склонни да пишете на някой бивш, само и само, за да задоволи нуждите ви.

Коментирайте във Фейсбук
Close